Το «μάτι» στις πολιτικές εξελίξεις έχουν στον ΠΑΣ

on .

PAS

Τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις παρακολουθούν με ενδιαφέρον και στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες σε αθλητικό επίπεδο.
Η διενέργεια πρόωρων εθνικών εκλογών ενδεχομένως να επηρεάσει πολλά και στο θέμα της αναδιάρθρωσης, αλλά και γενικότερα στο αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και των τηλεοπτικών συμβολαίων της ΕΡΤ.
Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ταχθεί ανοιχτά κατά της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων, ενώ έχει αναφερθεί και στην αδικία που υπέστη ο ΠΑΣ Γιάννινα τη φετινή χρονιά.
Η δημιουργία της Super League 2 και όλων των πρωταθλημάτων έτσι όπως την είχε εξαγγείλει ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης στηρίζεται κατά βάση στο κρατικό χρήμα μέσω των τηλεοπτικών συμβολαίων της ΕΡΤ. Ενδεχόμενη κυβερνητική αλλαγή σκυτάλης από το ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ ίσως αλλάξει άρδην και τον σχεδιασμό των εθνικών πρωταθλημάτων και αυτό είναι κάτι που περιμένουν στον ΠΑΣ.
Φυσικά, εκ των πραγμάτων κάτι τέτοιο θεωρείται δύσκολο, όμως όπως και να έχει οι όποιες ποδοσφαιρικές αλλαγές παγώνουν τον Ιούνιο λόγω της προεκλογικής περιόδου.

Στο ψάξιμο για προπονητή
Στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας τα πράγματα παραμένουν ρευστά για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η περίπτωση του Μιχάλη Γρηγορίου δεν έχει αποκλειστεί ακόμα, ωστόσο όπως είχαμε αναφέρει και τις προηγούμενες ημέρες, προτεραιότητα πλέον αποτελεί η απόκτηση ξένου τεχνικού.
Ήδη ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης έχει κάνει τις επαφές του και βρίσκεται σε συζητήσεις, όμως μετά το φιάσκο με την υπόθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος τελικά κατέληξε στον Απόλλωνα Σμύρνης, είναι πιο προσεκτικός και δεν θα ανακοινωθεί τίποτα, αν δεν είναι πρώτα πλήρως διασφαλισμένο.

Παρελθόν και ο Πλαβούκος
Μετά τον Γιάννη Πετράκη, ένα ακόμα μέλος του τεχνικού επιτελείου αποτελεί παρελθόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκο, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μετά από 1 χρόνο παρουσίας στα Γιάννινα.
Σοβαροί οικογενειακοί λόγοι αναγκάζουν τον Πλαβούκο να βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του, κάτι που έγινε απολύτως σεβαστό από πλευράς ΠΑΣ.
Ο Γιάννης Πλαβούκος αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ μέσω ανάρτησης στα κοινωνικά δίκτυα, όπου και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκε στην ομάδα, τη διοίκηση και προσωπικά τον Γιώργο Χριστοβασίλη, αλλά και τους φίλους του ΠΑΣ που έδειξαν στα δύσκολα την αξία τους.