Σήμερα λήγει η διορία για την ηλεκτρονική συμμετοχή στα Βίκος Street Relays Ιωαννίνων

on .

STREET TRELAYS

• Το Σάββατο 8 Ιουνίου στην πλατεία Μαβίλη (18.30) διεξάγονται τα Βίκος Street Relays των Ιωαννίνων και οι εγγραφές συνεχίζονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα relays.gr έως σήμερα Τρίτη (12 τα μεσάνυχτα).
Οι κάτοικοι της περιοχής μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και στο Κέντρο Εγγραφών στα Γιάννενα που είναι το κατάστημα του Μεγάλου Χορηγού WATT+VOLT, Λεωφ. Δωδώνης 18, έως τις 7 Ιουνίου (Δευτέρα-Τετάρτη 9.00-17.00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 9.00-20.00, Σάββατο 10.00-14.00 ) .
Τα Γιάννενα είναι ο τέταρτος σταθμός των Βίκος Street Relays που γίνονται από τον Δήμο Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, την Ε.Κ.Α. Δωδώνης και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877, καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου.
Τα Βίκος Street Relays είναι μια πρωτοποριακή, πρωτότυπη, καινοτόμα αθλητική δράση με κοινωνική διάσταση, που έχουν και μουσικό πρόγραμμα με ζωντανή συναυλία στο κλείσιμο της εκδήλωσης, ενώ και οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν πολλά νέα στοιχεία να επιδείξουν, όπως η οικογενειακή σκυταλοδρομία Family Relay 4x1000 καθώς και ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων.
Αναλυτικά το πρόγραμμα στα Γιάννενα συμπεριλαμβάνει τα εξής αγωνίσματα:
- 5 χιλιόμετρα τρέξιμο (ανδρών, γυναικών) 16 ετών και άνω
- 4x1 χιλιόμετρο σκυταλοδρομία (οικογενειακή, ανδρών, γυναικών, μικτή) 10 ετών και άνω)
- 4x100μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (γ’ δημοτικού, δ’ δημοτικού, ε’ δημοτικού, στ’ δημοτικού)
- 4x50μ. μικτή παιδική σκυταλοδρομία (προνήπια, νήπια, α’ δημοτικού, β’ δημοτικού)