Σφυρίζει… εκκίνηση αύριο για τα Βίκος Street Relays

on .

STREET RELAYS 6 7 2019

• Λίγες ώρες απομένουν ως την εκκίνηση των Βίκος Street Relays, του αγώνα σκυταλοδρομίας που θα διεξαχθεί για μία ακόμη χρονιά αύριο, Σάββατο, το απόγευμα, στα Γιάννενα, με αφετηρία την Πλατεία Μαβίλη.
Τη διοργάνωση έχει ο Δήμος Ιωαννιτών σε συνεργασία με τον Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων, την Ε.Κ.Α. Δωδώνης και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο «Ερμής 1877», αλλά και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου. Μάλιστα, για πρώτη φορά στο φετινό φεστιβάλ των σκυταλοδρομιών δρόμου, την παρουσίαση των αγώνων θα κάνει ο γνωστός παρουσιαστής Δημήτρης Ουγγαρέζος!
Τα Βίκος Street Relays είναι, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μια πρωτότυπη, καινοτόμα αθλητική δράση με κοινωνική διάσταση. Οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν πολλά νέα στοιχεία να επιδείξουν, όπως η οικογενειακή σκυταλοδρομία Family Relay 4x1000 καθώς και ο αγώνας των 5 χιλιομέτρων, ενώ στο κλείσιμό τους υπάρχει και μουσικό πρόγραμμα με ζωντανή συναυλία.
Το πρόγραμμα
Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι αγώνες ξεκινούν στις 18:30 με το Street Run 5.000 μ.. Στις 19:15 θα γίνει ο αγώνας Street Relays 4x1000 μ.. Στις 19:45 θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις για τους δύο πρώτους αγώνες, ενώ στις 20:00 θα ακολουθήσει η διεξαγωγή του Kids Relays 4x50 μ. και 4x100 μ.. Στις 20:30 θα ξεκινήσει το μουσικό πρόγραμμα.
Η παραλαβή του υλικού αλλά και εγγραφές της τελευταίας στιγμής μπορούν να γίνουν ως εξής: Σήμερα, Παρασκευή, ώρες 10:00 - 20:00 στο κατάστημα της WATT+VOLT ( Λεωφ. Δωδώνης 18). Αύριο, Σάββατο, ώρες 10:00-18:00 στην Πλατεία Μαβίλη.
Οι χορηγοί
Ονομαστικός Χορηγός των Street Relays για έκτη συνεχή χρονιά είναι η Ηπειρωτική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών Βίκος,, ενώ η WATT+VOLT, εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ενέργειας, είναι ο Μεγάλος Χορηγός των αγώνων. Επίσημος Χορηγός είναι η Interwetten, ένα από τα σημαντικότερα διεθνή brand names στο χώρο του online gaming. Μεγάλοι υποστηρικτές είναι η εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony, η θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, η Arla Protein και τα καταστήματα αθλητικών ειδών Intersport.