Με έναν ακόμη τίτλο έκλεισε η σεζόν για τον Α.Ο. Ανατολής

on .

k14 13 6 2019

• Το πρωτάθλημα της Κ14Α Στέφανος Γεράσης της Ε.Π.Σ. Ηπείρου κατέκτησε ο Α.Ο. Ανατολής, επικρατώντας στον τελικό των Play Off στα πέναλτι με 4-3 επί του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η επιτυχία αυτή έρχεται μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Κ14Β και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης από την Κ16 του Α.Ο. Ανατολής στα πρωταθλήματα υποδομών της Ε.Π.Σ.ΗΠ.
Η επιτυχία αυτή, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση – ολοκληρώνει τον κύκλο των επιτυχιών του Σωματείου για τη φετινή χρονιά που ξεκίνησε με την κατάκτηση από την Ομάδα Ανδρών του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ.ΗΠ. και την άνοδό της στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, αλλά και την πρώτη συμμετοχή της Γυναικείας Ομάδας στη Γ’ Εθνική.
Η Διοίκηση του Α.Ο. Ανατολής συγχαίρει τους αθλητές, τα σωματεία που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα των υποδομών, την ΕΠΣΗΠ και τον Πρόεδρό της Κ. Βρακά, καθώς και τους προπονητές της Ακαδημίας Στράτο Γκαρόζη, Ηλία Αντώνογλου, Δημήτρη Κατερίνη, Χρίστο Βαζάτη, Χάρη Πανταζή και Θοδωρή Λαϊνά.
Για την ιστορία, στον τελικό της Κ14Α συμμετείχαν:
Διαιτητές: Μαγγιώρος – Σπυρογιώτης – Παπαδόπουλος Α.
Α.Ο. Ανατολής: (Στράτος Γκαρόζης) Καρβέλης, Μίνης, Σαούγκος Γι., Ζαχαράκης, Κουτσός, Καγκιούζης, Τζίμας, Αλεξίου, Βλέτσας, Τσαργοβίστας, Παΐλας. Αγωνίστηκαν και οι: Χαντζάρας, Βήκας, Ρίζος, Αγγελής, Σάννας, Σαούγκος Αγ., Μπόλοσης.
Π.Α.Σ. Γιάννινα (Νίκος Νίτας): Κασιόλας, Ζούμπας, Ζιώγας, Φούκης, Μακρής, Τζιφάκης, Ντίνος, Σκαργιώτης, Νίτας, Χάιδας, Γιαούπι. Αγωνίστηκαν και οι: Τσουκάλης, Ιωάννου, Πιλαφάς, Γεωργίου, Βλάχος, Παππάς.