Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρεσβευτής της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

on .

antetokoympo

• Τον Πρεσβευτή της Γιάννη Αντετοκούνμπο, που ανακηρύχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του ΝΒΑ για τη σεζόν 2018-2019, συγχαίρει η Ανταποδοτική Ανακύκλωση. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Γιάννης ανήκει στην οικογένεια της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης σαν «Recycling Ambassador», παρακινώντας τους πολίτες και κυρίως τους νέους ανθρώπους να ανακυκλώνουν τις συσκευασίες τους στα Σπιτάκια Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και στα Πάρκα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμου η Τελετή Έναρξης Λειτουργίας του Πολυχώρου Ανακύκλωσης του «Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Ιωαννίνων», το οποίο δημιουργήθηκε από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων και τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ».
Μάλιστα στο ίδιο Πάρκο πραγματοποιήθηκαν μέσα σε χρονικό διάστημα ενός μήνα, δύο Παγκόσμια Ρεκόρ Guinness (World Guinness Record) στην ανακύκλωση συσκευασιών, αποτελώντας το πρώτα αντίστοιχα ρεκόρ Guinness στην Ευρώπη!