Στα «σκαριά» πέντε μεταγραφές έχει ο ΠΑΣ!

on .

PAS GIANNINA LOGO

• Η διοίκηση της ΠΑΕ έχει στα «σκαριά» πέντε μεταγραφές που αναμένεται να ανακοινώσει σταδιακά μέσα στις επόμενες μέρες. Στόχος της διοίκησης και του προπονητή είναι στις 15 Ιουλίου να είναι συμπληρωμένο σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της επόμενης χρονιάς έτσι ώστε ο Αργύρης Γιαννίκης να έχει στα χέρια του όλα τα βασικά «εργαλεία» κατά την διάρκεια της βασικής προετοιμασίας, που θα γίνει όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια στο Καρπενήσι.

Ίσως και σήμερα τα τηλεοπτικά
Στο μεταξύ, συνεχίζεται η προσπάθεια να βρεθεί λύση όσον αφορά sτα τηλεοπτικά συμβόλαια της Superleague2. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που θα αγωνιστούν στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία της χώρας μας, τις τελευταίες δυο μέρες είναι σε διαβουλεύσεις τόσο με τον διευθύνων σύμβουλο της ΕΡΤ Γιάννη Δρόσο όσο και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για να λυθεί οριστικά το θέμα που προέκυψε.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι συμβάσεις ενδέχεται να υπογραφούν ακόμα και σήμερα, βάζοντας τέλος στις όποιες σκέψεις για αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος που αναμένεται να ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Με -3 η Κέρκυρα!
Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή του το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανακοίνωσε χθες τις αποφάσεις της για το δεύτερο στάδιο επιτήρησης και η Κασσιόπη Κέρκυρας θα ξεκινήσει με -3 βαθμούς το νέο πρωτάθλημα μιας και ο φάκελός της δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις της Επιτροπής.