Νέα του ερασιτεχνικού

on .

nakos

Παρελθόν ο Παπανικολάου από την Κόντσικα
• Παρελθόν αποτελεί από την ομάδα της Κόντσικας ο προπονητής Νίκος Παπανικολάου.
Ο κ. Παπανικολάου ήταν προπονητής στην Κόντσικα στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, ωστόσο αποχώρησε και ανέλαβε τον Ολυμπιακό Βοτανικού όμως λίγο πριν τους αγώνες μπαράζ ανόδου επέστρεψε στην Κόντσικα και κατάφερε μέσα από αυτή τη διαδικασία να βγάλει την ομάδα στην Α' κατηγορία.
Ο λόγος που λύθηκε η συνεργασία των δύο πλευρών είναι η μη κατοχή διπλώματος προπονητή αφού στις ομάδες της Α' κατηγορίας πρέπει να βρίσκεται στον πάγκο διπλωματούχος προπονητής.
Η διοίκηση της Κόντσικας ευχαριστεί τον κ. Παπανικολάου για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα και για το σπουδαίο του έργο και του εύχεται καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει.

Παπανικολάου: «Στην Κόντσικα πέρασα τις καλύτερες στιγμές»

Με τις καλύτερες αναμνήσεις αποχώρησε από την Κόνιτσικα ο Νίκος Παπανικολάου ο οποίος σε δηλώσεις του τόνισε ότι πέρασε τις καλύτερες στιγμές με αυτή την ομάδα και ευχαρίστησε τη διοίκηση η οποία όπως είπε προθυμοποιήθηκε να αναλάβει το κόστος για να πάρει το δίπλωμα προπονητή.
Η δήλωση του κ. Παπανικολάου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση της Κόντσικας τον Γρηγόρη και τον Χάρη και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Σε αυτή την ομάδα πέρασα τις καλύτερες στιγμές της προπονητικής μου καριέρας, με πολύ καλούς παίκτες και πολύ καλά παιδιά. Εύχομαι στην ομάδα να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα τη Α' κατηγορίας και να πετύχει τους στόχους της. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση η οποία προθυμοποιήθηκε να καταβάλει το κόστος του διπλώματος προπονητικής, αλλά λόγω φόρτου εργασίας αυτό δεν ήταν εφικτό να γίνει».

Εποχή Ζαβογιάννη στην Κόντσικα
• Ο Σωτήρης Ζαβογιάννης είναι ο εκλεκτός της διοίκησης της Κόντσικας για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και να οδηγήσει την ομάδα στα δύσκολα μονοπάτια της Α΄ερασιτεχνικής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό Σωτήρη Ζαβογιάννη τον οποίο καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία προσωπική και οικογενειακή και καλή επιτυχία στο έργο του. Όσον αφορά την προετοιμασία αυτή θα ξεκινήσει μετά τις 15 Αυγούστου και οι προπονήσεις θα γίνουν σε γνωστό αθλητικό κέντρο της περιοχής ενώ οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν εντός των ημερών».

Εκλέχθηκε Δ.Σ. στο Πέραμα
• Μπορεί στο Πέραμα να υπάρχουν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών ωστόσο η διοίκηση με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι έχει εκλεγεί νέο Δ.Σ. στην ομάδα με σκοπό την οργάνωση όλων των τμημάτων της Προοδευτικής.

Δυναμική επιστροφή για τη Μουσιωτίτσα
• Κάτι λιγότερο από ένα χρόνο κράτησε η απουσία της ομάδας της Μουσιωτίτσας από τα γήπεδα. Επιστρέφει πλέον με ανανεωμένο συμβούλιο και επιστροφές πολλών παικτών από το χωριό.
Το Δ.Σ. αποτελείται από νέους ανθρώπους που είναι χρόνια δίπλα στην ομάδα είτε ήταν παίκτες είτε φίλαθλοι που την ακολουθούσαν και τη στήριζαν σε κάθε της βήμα.
Αναλυτικά το Δ.Σ. αποτελείται από τους:
Πρόεδρος: Θανάσης Γεώργιος
Αντιπρόεδρος: Βασιλείου Βασίλειος
Γραμματέας: Παππάς Ανδρέας
Ταμίας: Γάκιος Γεώργιος
Έφορος υλικού: Μπίντος Κων/νος
Γενικός Αρχηγός: Αναστάσης Αθανάσιος
Μέλη: Κίτσος Δημήτριος, Τάσσης Αναστάσιος
Ανάμεσα στους παίκτες που επιστρέφουν είναι ο Δόσης Άγγελος και ο Μπίντος Γιάννης που μέχρι πρότινος έπαιζαν στον ΠΑΣ Πηγών Λούρου καθώς και ο Γιώργος ο Ζάβαλης. Σημαντικές μονάδες είναι και η επιστροφή των Γιώργου και Χρήστου Δόση.
Τα υπόλοιπα παιδιά μαζί με τον προπονητή Βαγγέλη Αναγνωστάκη θα προσπαθήσουν όλοι να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα.

Πήρε Γιάννη και Βασίλη Τσακανίκα η Ελεούσα
• Με τη φανέλα της Θύελλας Ελεούσας θα αγωνίζονται οι πρώην ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής Περάματος Βασίλης και Γιάννης Τσακανίκας (φωτο) με την διοίκηση της Ελεούσας να ανακοινώνει την απόκτησή τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ υλοποιώντας το πλάνο που σχεδίασε, καλωσορίζει στην ομάδα, τους Βασίλη και Γιάννη Τσακανίκα, οι οποίοι συμφώνησαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα μας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο».

Δεν δήλωσαν συμμετοχή τα Σερβιανά στο Κύπελλο Ελλάδας
• Χωρίς την ομάδα του Θρίαμβου Σερβιανών θα γίνει η κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας μιας και η κυπελλούχος ΕΠΣΗΠ της περιόδου 2018-19 δεν δήλωσε συμμετοχή με την καταληκτική ημερομηνία να ήταν η 10η Ιουλίου.
Δυστυχώς η ομάδα του Θρίαμβου αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται σε θέση να κάνει οτιδήποτε αφού ουσιαστικά μετά την παραίτηση του προέδρου Παναγιώτη Νάσση δεν υπάρχει διοίκηση και όλα είναι στον αέρα ακόμη και η συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας. Ήδη παρελθόν αποτελούν από την ομάδα οι Ηλίας, Πάκος, Βραχνός, Τσιαφίτσας και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι.
Στην Κατσικά οι Νάκος και Κωνσταντινίδης
• Από τα κιτρινόμαυρα στα ερυθρόλευκα και από τη Θύελλα Ελεούσας στην Θύελλα Κατσικάς είναι το δρομολόγιο των ποδοσφαιριστών Γιάννη Νάκου και Αλέξανδρου Κωνσταντινίδη.
Ο Νάκος με παραστάσεις από Α΄Εθνική με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα,αλλά και από τη Γ' Εθνική με Θεσπρωτό, Παραπόταμο και Κρανούλα είναι ίσως η καλύτερη επιλογή για την επιθετική γραμμή της Κατσικάς, ενώ ο 23χρονος μέσος Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε στην Ελεούσα και ήταν βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος και με την έλευσή τους στην Κατσικά θα συμβάλλουν ώστε να πετύχει η ομάδα τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει τη φετινή χρονιά.

Στην Κράψη Ζήσης και Σπυριδόπουλος
• Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο ρόστερ της η ομάδα της Κράψης με τον Βαλάντη Ζήση από το Πέραμα και τον Παρασκευά Σπυριδόπουλο με θητεία στη Δόξα Δράμας και σε ομάδα της Γερμανίας να ανήκουν από σήμερα στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Στην ομάδα μας θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ποδοσφαιριστής Ζήσης Βαλάντης, τον οποίον αποκτήσαμε από την ομάδα Προοδευτική Περάματος. Επίσης η ομάδα μας απέκτησε το νεαρό Καβαλιώτη αμυντικό Σπυριδόπουλο Παρασκευά, με θητεία στη Δόξα Δράμας αλλά και σε ομάδα της Γερμανίας. Τους καλωσορίζουμε στη ποδοσφαιρική μας οικογένεια και τους ευχόμαστε να συμβάλλουν σε μια εξίσου πετυχημένη χρονιά με τη περσινή».

Στις 21 Σεπτεμβρίου η έναρξη των πρωταθλημάτων Α' και Β' κατηγορίας
• Η Επιτροπή πρωταθλήματος αποφάσισε ότι η έναρξη των πρωταθλημάτων Α' και Β' κατηγορίας για την περίοδο 2019-20 θα γίνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου.
Φέτος η Επιτροπή και με τη σύμφωνη γνώμη των ομάδων πηγαίνει τουλάχιστον δύο εβδομάδες αργότερα την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου μιας και τα προηγούμενα χρόνια τα πρωταθλήματα ξεκινούσαν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής για Α' και Β' κατηγορία ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 19 Αυγούστου.
Όσον αφορά το πότε θα ξεκινήσει το κύπελλο αυτό είναι σε διαβούλευση με τα σενάρια να είναι μια εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος ή την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Νέος πρόεδρος στην Ανατολή ο Ηλίας Κούκος
• Αλλαγή στο διοικητικό σχήμα και στη θέση του προέδρου είχαμε στην ομάδα της Ανατολής η οποία τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με τον Ηλία Κούκο να είναι ο νέος πρόεδρος.
Ο Ηλίας Κούκος έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στην ομάδα της Ανατολής όμως κάποιοι τραυματισμοί στο γόνατο δεν τον άφησαν να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.
Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. της Ανατολής είναι το εξής:
Πρόεδρος: Ηλίας Κούκος
Αντιπρόεδρος Α’ και Υπεύθυνος Τμήματος Ανδρών: Γιώργος Παπαστεργίου
Αντιπρόεδρος Β’ και Υπεύθυνος Ακαδημίας: Λεωνίδας Μαυροκεφαλίδης
Γενικοί Αρχηγοί: Αθαναϊλίδης Ιωάννης και Δημήτριος Κατηρτσίδης
Ταμίας: Φώντας Ρουσσάκης
Γραμματέας, Υπεύθυνος Τμήματος Γυναικών και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Ιωάννης Παΐλας
Έφορος Υλικού: Ανδρέας Ευαγγέλου
Μέλη: Απόστολος Χριστοφορίδης, Πάνος Παππάς
Η πρώτη απόφαση που πήρε το Δ.Σ. του Α.Ο. Ανατολής είναι να ορίσει επιτροπή για να εξετάσει το θέμα του προπονητή και του ρόστερ της Ομάδας Ανδρών με στόχο την ανταγωνιστική συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Η επιτροπή αποτελείται από τους κ.κ. Ηλία Κούκο, Τάκη Κατηρτσίδη, Τάκη Παππά και Γιώργο Παπαστεργίου.

Με πρόεδρο Τσαραώση και προπονητή Πότση τη νέα χρονιά ο Πωγωνάτος
• Με το δίδυμο Κώστα Τσαραώση πρόεδρο και Γιώργο Πότση προπονητή θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά ο Πωγωνάτος.
Αναλυτικά το Δ.Σ.:
Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Τσαραώσης
Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Τσώνης
Γεν. Γραμματέας: Μιχαήλ Τώνης
Ταμίας: Θεμιστοκλής Βλάχος
Γεν. Αρχηγός: Βασίλειος Μυριούνης
Υπ. Δημ.Σχέσεων: Ηλίας Άγκο
Έφορος Υλικού: Εμμανουήλ Κρανιάς
Με Σπύρο Γώγο στην προεδρία
και Κώστα Ναθαναήλ προπονητή το Σταυράκι
• Για μια ακόμη χρονιά θα συνεχίσει να βρίσκεται στην προεδρία του Σταυρακίου ο Σπύρος Γώγος μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Τη θέση του προπονητή την νέα σεζόν θα πάρει ο Κωνσταντίνος Ναθαναήλ, ένας φιλόδοξος προπονητής και γνώστης της κατάστασης της ομάδα αφού ήταν προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σταυρακίου αναφέρει τα εξής:
Την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου η ετήσια γενική συνέλευση.
Οικονομικός απολογισμός 2018-19 και πραγματοποιήθηκαν εκλογές για νέο Δ.Σ.
Για την Σεζόν 2019-20 το νέο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από:
Πρόεδρος: Σπύρος Γώγος
Αντιπρόεδρος-Ταμίας: Γιώργος Μανώλης
Γεν.Γραμματέας-Ταμίας: Χριστίνα Ακρίβη
Υπεύθυνος Ακαδημίας: Αθανάσιος Κουβεντάρης
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Αλέξανδρος Βεβόπουλος
Σύμβουλοι Ακαδημίας: Ιωάννης Καλόγερος, Δημήτριος Γαϊτανίδης
Υπεύθυνοι Εγκαταστάσεων: Δημήτριος Κασιούμης, Βασίλης Μπαλντούμας
Προπονητής του ΑΟΣ για την νέα χρονιά στην ανδρική ομάδα θα είναι ο Κωνσταντίνος Ναθαναήλ, διπλωματούχος προπονητής φιλόδοξος με πολύ όρεξη για δουλειά την οποία έχει καταθέσει στις Ακαδημίες του Συλλόγου, τα τελευταία δύο χρόνια ανέλαβε την ομάδα με στόχο να την επαναφέρει εκεί που της αξίζει, στην Α' Κατηγορία.
Η προετοιμασία θα ξεκινήσει Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Α.Ο.Σ. όπου θα πραγματοποιηθεί και ο αγιασμός.
Τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί μέχρι τώρα είναι: 31/08 Λογγάδες, 4/09 Κοσμηρά, 7/09 Κρύα και 14/09 Νησί.

Στην Καστρίτσα ο Ορφανός
• Σε μια πολύ σημαντική προσθήκη που θα τον ενισχύσει στη γραμμή κρούσης προχώρησε ο Αγροτικός Καστρίτσας, καθώς απέκτησε τον Χριστόφορο Ορφανό από τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά.
Ο Ορφανός τη σεζόν που μας πέρασε πέτυχε 17 τέρματα με τη φανέλα του Αγροτικού Αστέρα, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ανατολή στην οποία πέτυχε 41 γκολ σε τρεις αγωνιστικές σεζόν, αλλά και στην Κράψη με 37.

Στα κίτρινα και ο Σπαλιάρας
• Μια ακόμη προσθήκη ανακοίνωσε ο Αγροτικός Καστρίτσας αποκτώντας τον Νίκο Σπαλιάρα από τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά.
Αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του Μανώλη Λιαπάκη στο χώρο της μεσαίας γραμμής.
Έχει αγωνιστεί επίσης σε Μουσιωτίτσα και Κόντσικα.
Η ανακοίνωση της Καστρίτσας: «Ο Νίκος Σπαλιάρας έρχεται να ενισχύσει την άμυνα και το κέντρο της ομάδας. Του ευχόμαστε καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και να απολαύσει την νέα του ομάδα. Καλώς ήρθες Νίκο!».