Ανοίγει τα «χαρτιά» του ο Αργύρης Γιαννίκης

on .

GIANNIKHS ARGYRHS

• Την πρώτη του επαφή με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ θα έχει σήμερα ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης, στην επίσημη παρουσίασή του, η οποία είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στις 14:00 στο «Ζωσιμάδες».
Η παρουσίαση του νέου τεχνικού θα γίνει με κάθε επισημότητα από τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος αναμένεται να τοποθετηθεί και για την επόμενη μέρα του ΠΑΣ Γιάννινα, που τον βρίσκει στην Super League 2.
Από την πλευρά του ο Τρικαλινός προπονητής θα αναφερθεί στους λόγους που τον έφεραν στα Γιάννινα, αλλά και στο πλάνο του για τον ΠΑΣ της επόμενης σεζόν. Δεν αποκλείεται να γίνει παρουσίαση και στο υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.
Ο Γιάννης Ντουρουντός είναι ο νέος προπονητής φυσικής κατάστασης που θα διαδεχθεί τον Βασίλη Αλεξίου στην εκγύμναση της ομάδας και ο Σπύρος Χριστόπουλος θα διαδεχθεί τον Γιάννη Πλαβούκο στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων. Σήμερα θα γίνει γνωστό και το όνομα του βοηθού προπονητή, του άμεσου συνεργάτη του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Νίκο Μπαδήμα να έχει το προβάδισμα, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται εκπλήξεις.

Ξεκίνησαν τα εργομετρικά
Στις καθιερωμένες αιματολογικές εξετάσεις και τα εργομετρικά τεστ περνούν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της νέας σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο γκρουπ πέρασε τα τεστ χτες, ενώ το δεύτερο θα τα περάσει σήμερα. Τα εργομετρικά τεστ του ΠΑΣ γίνονται στο Ιπποκράτειο Διαγνωστικό Κέντρο, υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή φυσικής κατάστασης Γιάννη Ντουρουντού.
Από ιατρικές εξετάσεις θα περάσουν και τα τρία υποψήφια μεταγραφικά αποκτήματα, δηλάδη ο Βόσνιος Ράντοβατς και οι Αντώνης Οικονομόπουλος και Παντελής Πανουργιάς και αν τα περάσουν με επιτυχία θα ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτησή τους.

Την Τετάρτη η πρώτη στο «Ζωσιμάδες»
Το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση της ομάδας της Ηπείρου και μαζί και ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας σεζόν. Η πρώτη θα γίνει στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» στις 18:30 το απόγευμα της Τετάρτης και θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο της ομάδας. Άλλωστε για αυτό επιλέχθηκε το Εθνικό Στάδιο και όχι το ΠΕΑΚΙ Ανατολής, στο οποίο θα γίνονται καθημερινά οι προπονήσεις.