Με την ομάδα της Βέροιας το τρίτο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH AYG 2019

• Η ακύρωση του κυριακάτικου φιλικού του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο διαφοροποίησε το πρόγραμμα προετοιμασίας των περασμένων ημερών για την ομάδα της Ηπείρου.
Μπορεί οι άνθρωποι του ΠΑΣ να έψαξαν, ωστόσο δεν κατάφεραν να βρουν διαθέσιμο αντίπαλο κι έτσι ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης προτίμησε την Κυριακή να γίνει εσωτερικό οικογενειακό διπλό μεταξύ των παικτών της γιαννιώτικης ομάδας.
Το οξύμωρο βέβαια με τον Παναιτωλικό είναι ότι η ομάδα του Αγρινίου ακύρωσε το φιλικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα για λόγους προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, ωστόσο το περασμένο Σαββατοκύριακο έδωσε όχι έναν, αλλά δύο αγώνες. Συγκεκριμένα, έπαιξε το Σάββατο με τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ την Κυριακή, στη θέση του ΠΑΣ, έπαιξε με τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο Αγρίνιο.
Φιλικό με  Καραϊσκάκη Άρτας
Το αρνητικό της υπόθεσης είναι ότι ο ΠΑΣ έμεινε χωρίς φιλικό παιχνίδι για διάστημα δύο εβδομάδων και μέχρι το προσεχές Σάββατο 24 Αυγούστου, όταν και θα υποδεχθεί τη Βέροια στο «Ζωσιμάδες» στο τρίτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Η ομάδα της Ηπείρου προγραμμάτισε και ένα φιλικό με τον Καραϊσκάκη Άρτας την Κυριακή 1 Σεπτέμβρη και πάλι στο «Ζωσιμάδες», μία ημέρα μετά το ήδη προγραμματισμένο φιλικό με την Παναχαϊκή στα Γιάννινα.
Επιστροφή Λέο στις προπονήσεις
Το χτεσινό πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση με ασκήσεις αντοχής, ανάλυση τακτικής στο γήπεδο και ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης.
Τα ευχάριστα νέα για τον Αργύρη Γιαννίκη αφορούσαν τον Ζαν Μπαπτίστ Λέο, ο οποίος επανήλθε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Ο Γάλλος επιθετικός υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με τη Λάρισα, ωστόσο ήταν ελαφρύ και επέστρεψε μετά από 10 ημέρες αποχής.
Πέρα από τους γνωστούς απόντες λόγω τραυματισμού Σεργκελασβίλι και Πάντελιτς, ατομικό πρόγραμμα στη χτεσινή προπόνηση ακολούθησαν οι Ζιούλης, Πανουργιάς και Νάουμετς, χωρίς όμως να συντρέχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας και περισσότερο ήταν για λόγους πρόληψης και ξεκούρασης.
Σήμερα Τρίτη ο Αργύρης Γιαννίκης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι για αύριο Τετάρτη στις 19:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.