Ξεκίνημα (Κυριακή 6 Οκτωβρίου) εντός έδρας για τον ΒΙΚΟ ΠΑΣ Γιάννινα με την Γέφυρα

on .

pas klirwsh

• Έγινε χθες στην Θεσσαλονίκη η κλήρωση για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας, όπου η πόλη μας φέτος θα έχει εκπρόσωπο τον ΒΙΚΟ ΠΑΣ Γιάννινα. Την ομάδα εκπροσώπησαν στην χθεσινή κλήρωση ο προπονητής Θωμάς Κωστόπουλος και ο γενικός γραμματέας Γιώργος Πηλίδης.
Οι Γιαννιώτες την πρώτη αγωνιστική, στην παρθενική τους εμφάνιση στην Β’ Εθνική, θα φιλοξενήσουν την ομάδα της Γέφυρας από την Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα. Οι Θεσσαλονικείς είναι από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας και από τα φαβορί για την άνοδο.
Την δεύτερη αγωνιστική ο ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα θα ταξιδέψει στην Λευκάδα όπου θα αντιμετωπίσει την Δόξα Λευκάδας στο «ντέρμπι» της βορειοδυτικής Ελλάδας (αναλυτικά το πρόγραμμα του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα στον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ της Δευτέρας).
Έμαθαν τους αντιπάλους ΑΓΣΙ και IBC
• Τους αντιπάλους τους στην πρεμιέρα τους πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής έμαθαν ΑΓΣΙ και IBC στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε επίσης χθες στη Θεσσαλονίκη.
Η κληρωτίδα πάντως είχε κέφια καθώς οι δύο γιαννιώτικες ομάδες καλούνται να αντιμετωπίσουν δύο εκπροσώπους των Τρικάλων στην 1η αγωνιστική. Συγκεκριμένα το νεοφώτιστο στην κατηγορία IBC θα υποδεχτεί τους Ίκαρους Τρικάλων στο Νέο Κλειστό την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, ενώ την ίδια μέρα ο ΑΓΣΙ θα ταξιδέψει στα Τρίκαλα για να τεθεί αντιμέτωπος με τον Αίολο Τρικάλων.
Το τοπικό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων θα γίνει σχετικά νωρίς, καθώς οι δυο ομάδες κληρώθηκαν να αναμετρηθούν την 3η αγωνιστική, με την ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου να υποδέχεται ως τυπικά γηπεδούχος τον ΑΓΣΙ και θα διεξαχθεί στις 27 Οκτωβρίου.