Με δυο προπονήσεις συνεχίζεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH AYG 2019 03

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Τρίτης και συνεχίστηκε με απογευματινή προπόνηση το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Τα ευχάριστα νέα της Δευτέρας συνεχίστηκαν και χτες για τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη που μετά τον Γάλλο Λέο είδε και τον Ουκρανό Νάουμετς αλλά και τον Παντελή Πανουργιά να επιστρέφουν σε κανονικό ρυθμό προπόνησης. Ουσιαστικά οι δύο προαναφερθέντες δεν αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο επιλέγει να ξεκουράζει κάποιους ποδοσφαιριστές προληπτικά κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.
Ο Ζιούλης έβγαλε μέρος της προπόνησης και όχι ολόκληρο, χωρίς να υπάρχει κάτι ανησυχητικό, ενώ ατομικό πρόγραμμα ξεχωριστά από τους υπόλοιπους τερματοφύλακες ακολούθησε ο Μάκης Γιαννίκογλου. Ατομικό ακολούθησε και ο Σέρβος Ντούσαν Πάντελιτς, ο οποίος σταδιακά θα δοκιμάσει να ενδυναμώσει τον προσαγωγό του μέσα από τις προπονήσεις, προκειμένου να αποφύγει το χειρουργείο.
Για σήμερα Πέμπτη υπάρχουν προγραμματισμένες δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, όπως και αύριο Παρασκευή, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου στις 18:30 υπάρχει προγραμματισμένο το τρίτο φιλικό της καλοκαιρινής προετοιμασίας με αντίπαλο τη Βέροια στο «Ζωσιμάδες».
Κρίσιμο το σημερινό ΔΣ
Αποφάσεις για πολλά και κρίσιμα ζητήματα θα πάρουν σήμερα οι ομάδες της Super League 2 στο σημαντικό ΔΣ της νεοσυσταθείσας κατηγορίας που θα πραγματοποιηθεί στις 14:00. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν θα είναι και η ημερομηνία κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος της Super League 2, αλλά και η ακριβής ημερομηνία έναρξης του νέου πρωταθλήματος.
Το αρχικό πλάνο ήταν για έναρξη το Σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου, όμως υπάρχει ενδεχόμενο μετάθεσης για μία ή δύο εβδομάδες, προκειμένου να έχει υπάρξει μέχρι τότε μια συμφωνία για τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τις μεταδόσεις της ΕΡΤ. Επίσης, το σημερινό ΔΣ της Super League 2 θα αποφασίσει και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος Κ 19 της κατηγορίας για τη νέα σεζόν.
Νωρίτερα σήμερα, στις 10:30 το πρωί, ο πρόεδρος της Super League 2 – Football League, Λεωνίδας Λεουτσάκος, μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και της Super League Μηνά Λυσάνδρου θα συμμετάσχουν σε σύσκεψη για θέματα ασφάλειας και καταπολέμησης της βίας που συγκάλεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.