Φιλική νίκη της Καστρίτσας, 3-2 τη Θύελλα Ελεούσας

on .

kastritsa
• Τη δυνατότητα να τεστάρουν την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών τους είχαν το απόγευμα του Σαββάτου Μ. Λιαπάκης και Λ. Μαλισόβας, με την Καστρίτσα να επικρατεί με 3-2 της Θύελλας.
Αυτό το φιλικό παιχνίδι ήταν το δεύτερο για τις δυο ομάδες, με την Καστρίτσα να είχε επικρατήσει στο πρώτο του Πωγωνάτου με ευρύ σκορ και την Ελεούσα να αναδεικνύεται ισόπαλη με την Κράψη.
Στο πρώτο μέρος, η Καστρίτσα κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας φάσεις με Θανάση, Πότση, Κατζιώτη και κρατώντας μακριά από την εστία της τη Θύελλα, πλην της φάσης του πέναλτι.
Ο Ορφανός με σουτ έκανε το 1-0, στη συνέχεια ο Τζουρμανάς απομάκρυνε τη μπάλα πριν περάσει τη γραμμή από το ψηλοκρεμαστό σουτ του Θανάση, ενώ το 2-0 έγινε με φοβερή εκτέλεση του Κώστα Θανάση.
Η Θύελλα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους κέρδισε πέναλτι με τον Τσακανίκα, με τον Βελτσίστα να ευστοχεί για το 2-1, πετυχαίνοντας το πρώτο του φετινό ανεπίσημο τέρμα.
Στην επανάληψη, ο Αγροτικός στο χρονικό διάστημα που πέτυχε τρίτο τέρμα, είχε και άλλες ευκαιρίες αλλά υπήρχε και ένα διάστημα που η Θύελλα ανέβασε στροφές, φτάνοντας με αξιώσεις σε δυο περιπτώσεις στην αντίπαλη εστία.
Το 3-1 πέτυχε ο Θανάσης με κεφαλιά ύστερα από στατική φάση, ο Τσίκας μείωσε για το 3-2 ύστερα από ωραία εναλλαγή της μπάλας.
Το σκορ διατήρησε ο τερματοφύλακας Κατσίλας του Αγροτικού που απέκρουσε τη μπάλα σε εκτέλεση πέναλτι από τον Τζουρμανά.
Διαιτησία: Νέος(Μπαδήμας- Γεωργίου)
Αγροτικός Καστρίτσας(Λιαπάκης): Γρηγοριάδης, Ρίζος, Δοβανάς, Κρανάς, Τσάνιος, Σπαλιάρας, Κυρκος, Πότσης, Κατζιώτης, Ορφανός, Θανάσης.
Αγωνίστηκαν και οι: Κατσίλας, Τσιάκος, Ναυρόζογλου, Αναστασιάδης και Μπισέλας.
Θύελλα Ελεούσας: Κεφάλας Γ, Φώτος, Οικονόμου, Τζουρμανάς, Πεπόνης Γ, Τσακανίκας Ι, Τσακανίκας Β , Πεπόνης Θ, Τζιάλλας, Βάσιος, Βελτσίστας.

Αγωνίστηκαν και :Μπάτζιος,Γερούκαλης, Μπανδέλης,Νάνος, Μπαλανίκας, Αγγέλης, Κεφάλας Β,Τσίκας

ΝΙΚΟΣ ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ