Προς αναβολή οδεύει η έναρξη της Super league2

on .

PAS PROPONHSH

• Ορατό έως πιθανό είναι το ενδεχόμενο αναβολής της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2 και το θέμα θα ξεκαθαρίσει στο διοικητικό συμβούλιο της ερχόμενης Τρίτης (10/09).
Η κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2 και η ταυτόχρονη ανακοίνωση έναρξης για 15 Σεπτεμβρίου ήταν ένα μέτρο πίεσης των ομάδων για να βρεθεί λύση με τα τηλεοπτικά συμβόλαιο και τη κεντρική διαχείριση που είναι να υπογραφεί με την ΕΡΤ.
Εκ μέρους όμως του υφυπουργείου Αθλητισμού αλλά και της διοίκησης της ΕΡΤ δεν υπάρχει ανοιχτό τέτοιο ενδεχόμενο, σε περίπτωση που δεν γίνουν δεκτές οι προτεινόμενες μειώσεις σε σχέση με το πλάνο που είχε προτείνει η προηγούμενη κυβέρνηση. Κάτι τέτοιο αρχίζουν και το αντιλαμβάνονται πλέον και οι ομάδες της Super League 2, γιαυτό και στο ΔΣ της Τρίτης αναμένεται να οριστικοποιήσουν τις θέσεις τους πάνω στο θέμα.
Το ΔΣ προγραμμτίστηκε για τις 13:00 και πέρα από τα τηλεοπτικά και την ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος, θα συζητηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ 19 για την επερχόμενη σεζόν, αλλά και θέματα ασφάλισης ποδοσφαιριστών.

Δοκιμές σχημάτων από Γιαννίκη
Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε και χτες η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και της πρεμιέρας με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.
Εδώ και λίγες ημέρες έχουν σταματήσει οι διπλές προπονήσεις και πλέον γίνεται μόνο μία κάθε απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής. Ο Αργύρης Γιαννίκης δοκιμάζει διάφορα σχήματα με τριάδα στην άμυνα ώστε να υπάρχει εναλλακτικό πλάνο για το 4-2-3-1, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα είναι το βασικό σύστημα με το οποίο θα αγωνίζεται φέτος ο ΠΑΣ.
Το πρόγραμμα της χτεσινής προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής σε υποομάδες και στη συνέχεια οικογενειακό εσωτερικό διπλό με έμφαση στην επίθεση και την κυκλοφορία της μπάλας. Εκτός προπόνησης έμειναν οι Καρτάλης και Πανουργιάς, περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Στην προπόνηση ο Σεργκελασβίλι
Τα χτεσινά ευχάριστα νέα αφορούσαν τον Λάσα Σεργκελασβίλι, ο οποίος αφαίρεσε τον νάρθηκα που φορούσε και πλέον δεν χρειάζεται πατερίτσες στο βάδισμα. Ο Γεωργιανός αριστερός μπακ του ΠΑΣ βρέθηκε στην προπόνηση για να δει απο κοντά και να συνομιλήσει με τους συμπαίκτες του, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει και το πρόγραμμα αποκατάστασης.