Χρηματικά έπαθλα για τους νικητές του Γύρου της Λίμνης

on .

trapeza hpeiros

• Χρηματικά έπαθλα με αθλοθέτη τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου θα δοθούν και φέτος στους τρεις πρώτους νικητές και στις τρεις πρώτες νικήτριες του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων.
Η Τράπεζα Ηπείρου συνεχίζει για τρίτη χρονιά να επιβραβεύει τους αθλητές δρόμων αντοχής, που προετοιμάζονται χωρίς τις οικονομικές απολαβές αθλητών άλλων αγωνισμάτων, δίνοντας ένα πρόσθετο κίνητρο στους καλύτερους δρομείς της χώρας να βρεθούν στα Γιάννενα και να τρέξουν στην ομορφότερη διαδρομή της Ελλάδας.
Όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια, έτσι και φέτος, θα απονείμει χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα, που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού στον Γύρο Λίμνης των 30 χλμ., ενώ με 300 ευρώ θα επιβραβευτούν οι δεύτεροι και 150 ευρώ οι τρίτοι.
«Η προσφορά της Τράπεζας Ηπείρου είναι πολύ σημαντική και δίνει ένα επιπλέον συν στον αγώνα μας. Χάρη και στη δική της πρωτοβουλία, έχουμε καταφέρει τα τελευταία χρόνια να συμμετέχει στον Γύρο Λίμνης η “αφρόκρεμα» των δρομέων μεγάλων αποστάσεων στη χώρα», αναφέρει σε δήλωσή του ο Διευθυντής του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων Ηλίας Σπυριούνης, ευχαριστώντας τη διοίκηση της Τράπεζας, που πλέον αποτελεί ένα κομμάτι του Γύρου Λίμνης.