Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα «κήρυξε στάση» πληρωμών από πέρυσι τον Οκτώβριο!

on .

PEAKI PINAKIDA 1

• Για στάση πληρωμών εκ μέρους της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα από πέρυσι τον Οκτώβριο προς το ΠΕΑΚΙ για τη χρήση των εγκαταστάσεων του, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση - που τελεί υπό παραίτηση, απαντώντας σε δημοσιεύματα σχετικό με το αίτημα που υπέβαλε για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ. Στην ανακοίνωση αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έχει σταματήσει να καταβάλει μισθώματα, νερό και ρεύμα στο ΠΕΑΚΙ από τον Οκτώβριο του 2018. Οι μηδενικές καταβολές εδώ και ένα (1) χρόνο περίπου κινδυνεύουν να εκτροχιάσουν την εκτέλεση του προϋπολογισμού του ΠΕΑΚΙ για το 2019. Η μη τήρηση του συμφωνητικού και των υποχρεώσεων που απορρέουν απ’ αυτό από την διοίκηση της ΠΑΕ, οδήγησε στην αίτηση προς την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ, ήδη από τον Ιούνιο του 2019, πριν την λήξη της θητείας της προηγούμενης Ε.Δ. Έκτοτε η οφειλή μεγαλώνει, έχοντας ξεπεράσει τις 100.000 με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να συζητά το θέμα μόλις χτες, 12 Σεπτεμβρίου 2019».
Στην ίδια ανακοίνωση η Διοίκηση αναφέρει πως η καθυστέρηση διορισμού νέα διοίκησης από τον Υφυπουργό Αθλητισμού προκαλεί δυσλειτουργίες στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ.