Ναυπακτιακός Αστέρας - Ανατολή 0-4

on .

NAUPAKTIAKOS ANATOLH

• Το ξέσπασμα που περίμενε η Ανατολή ήρθε χτες στο Αντίρριο καθώς η γιαννιώτικη ομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με το εμφατικό 0-4 του Ναυπακτιακού Αστέρα για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ Εθνικής.
Η ομάδα του Ανέστη Ζώη πήρε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα και παράλληλα εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Σουλίου Παραμυθιάς με τον Μακεδονικό Φούφα και «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Η πρώτη φάση της αναμέτρησης ανήκε στους γηπεδούχους με μια κεφαλιά του Πεκέζ που μπλόκαρε εύκολα ο Γκάρας, με την Ανατολή να απαντά αρχικά στο 10' με μια εκτέλεση φάουλ του Νάσιου, ο οποίος όμως δε βρήκε τέρμα.
Η ομάδα του Ανέστη Ζώη στην επόμενη κιόλας φάση της, ευτύχησε να προηγηθεί. Συγκεκριμένα, στο 13’ ο Εμβραΐζογλου με μια ωραία προσωπική ενέργεια πάτησε περιοχή από δεξιά και με σουτ έγραψε το 0-1. Ο Ναυπακτιακός προσπάθησε να απαντήσει στο 17' με ένα σουτ του Καραγιάννη το οποίο πρόλαβαν να απομακρύνουν οι αμυντικοί.
Στο 23' οι Γιαννιώτες προειδοποίησαν για το δεύτερο γκολ, όταν ο Χριστακόπουλος αστόχησε στο τετ α τετ με τον Πετσίνη. Τελικά το δεύτερο γκολ ήρθε στο 28', με τον Εμβραΐζογλου να κερδίζει το πέναλτι από τον Καλαμπόκα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Νάσιος, που νίκησε τον Πετσίνη και έκανε το 0-2.
Τελευταία φάση του πρώτου μέρους ήταν μια απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Φωλίνα, την οποία έβγαλε με τις γροθιές ο Πετσίνης.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ναυπακτιακός απείλησε πρώτος στο 47' με τον Σταθόπουλο να βγαίνει σε τετ α τετ, αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ. Στο 55' οι γηπεδούχοι είχαν ακόμα μια καλή ευκαιρία με το σουτ του Καζανά, αλλά τη μπάλα μπλόκαρε ο Γκάρας με δύο προσπάθειες.
Στο 63' ήρθε το τρίτο γκολ της Ανατολής, ο Τσουμάνης έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από κόντρες και με σουτ κέρδισε τον Πετσίνη για το 0-3.
Οι Γιαννιώτες έκαναν και το 0-4 στο 69’, με τον Χριστακοπουλο να βρίσκεται μόνος του σε θέση βολής μέσα στη περιοχή και να σκοράρει για να δώσει εμφατικό χαρακτήρα στην νίκη της ομάδας του και να διαμορφώσει το τελικό σκορ.
Από εκεί κι έπειτα δεν έγιναν πολλές φάσεις, στο 83' ένα δυνατό διαγώνιο σουτ του Μαρμούτα που έφυγε άουτ και στο 88' ένα σουτ του Γεωργιάδη.
Ναυπακτιακός Αστέρας: Πετσίνης, Καζανάς, Καλαμπόκας (49' Φατίγκα), Πεκέζ, Θωμόπουλος, Τσεκούρας (58' Θεοχάρης), Καραγιάννης, Γιαννόπουλος (36' Αντωνόπουλος), Τσότρας (65' Μαγκανάκης), Κονιδάς, Σταθόπουλος.
Ανατολή: Γκάρας, Μαρμούτας, Φίλιος, Νάσιος, Τζίμας, Μαλλάτος, Σκανδάλης (85’ Γεωργιάδης), Εμβραΐζογλου (70' Πολυχρόνης ), Χριστακόπουλος, Τσουμάνης, Φωλίνας (79' Γρηγοριάδης).
* * *
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αστέρας Ιτέας-Θιναλιακός 0-0
Α.Ε. Μεσολογγίου-Λευκίμμη 0-0
Τηλυκράτης Λευκάδας-Αχέρων Καναλακίου 0-1
ΠΑΣ Πρέβεζα-Πόντιοι Κοζάνης 0-0
Ναυπακτιακός Αστέρας-Ανατολή 0-4
Σούλι Παραμυθιάς-Μακεδονικός Φούφα 0-0
Αναγέννηση Άρτας-Απόλλων Ευπαλίου 3-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αναγέννηση Άρτας 13 13-3
2. Πόντιοι Κοζάνης 13 8-0
3. Αχέρων Καναλακίου 11 7-1
4. Θιναλιακός 8 3-2
5. ΠΑΣ Πρέβεζα 7 2-3
6. Ναυπακτιακός Αστέρας 7 3-6
7. Λευκίμμη 6 3-5
8. Απόλλων Ευπαλίου 5 7-8
9. Τηλυκράτης Λευκάδας 5 1-3
10. Αστέρας Ιτέας 5 3-6
11. Μακεδονικός Φούφα 5 3-6
12. Α.Ε. Μεσολογγίου 4 1-3
13. Ανατολή 3 7-11
14. Σούλι Παραμυθιάς 2 1-5
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (27/10/2019)
Ανατολή-Α.Ε. Μεσολογγίου
ΠΑΣ Πρέβεζα-Τηλυκράτης Λευκάδας
Αχέρων Καναλακίου-Αναγέννηση Άρτας
Πόντιοι Κοζάνης-Αστέρας Ιτέας
Θιναλιακός-Σούλι Παραμυθιάς
Απόλλων Ευπαλίου-Ναυπακτιακός Αστέρας
Μακεδονικός Φούφα-Λευκίμμη