Στον ΠΑΣ ξεχνούν τον Εργοτέλη και σκέπτονται μόνο τα Χανιά

on .

PAS PROPONHSH 5 11 19

• Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη αφήνουν στο παρελθόν -ως μια κακή παρένθεση- τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και ήδη έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην εκτός έδρας συνάντηση της ερχόμενης Παρασκευής με τα Χανιά (5 μ.μ.).
Το ευχάριστο για τον Αργύρη Γιαννίκη, είναι πως είδε χθες το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ να επιστρέφουν στις προπονήσεις οι Κρίζμαν και Ράντοβατς, ενώ μετά από 3,5 μήνες ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα ο Λάσα Σεργκελασβίλι, του οποίου επίσης η απουσία είναι αισθητή από την ομάδα.
Ατομικό πρόγραμμα κάνει και ο Κάστρο και στη σημερινή προπόνηση θα φανεί αν θα είναι σε θέση να περιληφθεί στην αποστολή για το παιχνίδι με τα Χανιά.
Η επιστροφή του Κρίζμαν θεωρείται πως θα ενισχύσει σημαντικά την επιθετική λειτουργία του ΠΑΣ, καθώς εάν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα διεκδικούν σταθερά θέση στη βασική ενδεκάδα.
Χθες όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Εργοτέλη είχαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι εκτέλεσαν ασκήσεις αντοχής, παιχνίδι σε περιορισμένους χώρους και στο τελείωμα διπλό παιχνίδι επιθετικής τακτικής.
Η σημερινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί (3 μ.μ.) στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδες» και θα ακολουθήσει η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προπονητή Αργύρη Γιαννίκη.