Ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με Απόλλωνα Πόντου

on .

PAS PROPONHSH 12 11 19

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Πόντου στο «Ζωσιμάδες» για την 5η αγωνιστική της Super League 2.
Μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του ο Αργύρης Γιαννίκης, χτες επανήλθαν στις προπονήσεις και πλέον το βλέμμα έχει στραφεί στο παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τον ουραγό της βαθμολογίας Απόλλωνα Πόντου. Η ιστορική ομάδα της Καλαμαριάς ταλανίζεται από πολλά προβλήματα και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, όμως στον ΠΑΣ είναι προσεκτικοί και δεν θα υποτιμήσουν τον προσεχή αντίπαλο.
Μετά τη νίκη στα Χανιά ο ΠΑΣ χρειάζεται οπωσδήποτε το τρίποντο της νίκης κόντρα στην ομάδα της Καλαμαριάς, προκειμένου να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα του ντέρμπι των πρωτοπόρων Πλατανιά και Απόλλωνα Σμύρνης, που κοντράρονται την Παρασκευή στα Περιβόλια Χανίων. Άλλωστε ακολουθεί και το δικό του ντέρμπι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.
Ο Αργύρης Γιαννίκης είχε χτες όλους τους πάικτες στη διάθεσή του. πλην φυσικά των μακροχρόνια απόντων Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδη που συνέχισαν την αποκατάσταση από τους τραυματισμούς τους. Το χτεσινό πρόγραμμα, το οποίο διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή, περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα και για τη συνέχεια ασκήσεις ενεργοποίησης και δύναμης και στο τέλος διπλά παιχνίδια τακτικής.
Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα Τετάρτη στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ.