«King Pyrros Trial»: Μαχητικοί αγώνες σήμερα στο Καλπάκι

on .

kapsalis

• Μοναδικό θέαμα για τους λάτρεις των μαχητικών τεχνών υπόσχεται η μεγάλη αθλητική διοργάνωση «King Pyrros Trial» που διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Άτρωτος Ιωαννίνων σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Πωγωνίου.
Το διεθνές μαχητικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλπακίου ανάμεσα σε συλλόγους των Ιωαννίνων, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Πάτρας, της Αλβανίας και του Μαυροβουνίου.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλειος Γοργόλης συνεχάρη τον Α.Ο. Άτρωτο για τη σπουδαία διοργάνωση και επεσήμανε πως ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να ενώσει τον κόσμο.
Ο Δήμαρχος Κ. Καψάλης καλωσόρισε το «King Pyrros Trial» στο Δήμο Πωγωνίου που όπως δήλωσε είναι αρωγός και συμπαραστάτης στις διοργανώσεις που προάγουν τον υγιή αθλητισμό. «Για το Δήμο Πωγωνίου αποτελεί ένα ακόμη στοίχημα καθώς τα τελευταία χρόνια φιλοξενούμε στην περιοχή μας σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις προάγοντας τον υγιή αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα» τόνισε.
Από την πλευρά του ο προπονητής του Συλλόγου Στέφανος Αποστολάκης ευχαρίστησε την Περιφέρεια Ηπείρου και το Δήμο Πωγωνίου για την έμπρακτη στήριξη και απηύθυνε ανοιχτό κάλεσμα σε γνώστες των μαχητικών τεχνών και μη να παρευρεθούν στους αγώνες.