ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K17

Κ17: ΠΑΣ - Παναιτωλικός 1-0

Όρθια στάθηκε η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα του Χρήστου Αγγέλη να επικρατεί 1-0 με γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα επί του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ να παίζει από το 5΄με δέκα παίκτες και τον τερματοφύλακα Λαδιά να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις.
Στο 5’ ο διαιτητής Νέος απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Τσιούτσιο διότι ανέτρεψε παίκτη του Παναιτωλικού που βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.
Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Λαδιάς με αποκρούσεις στο 7΄ φάουλ του Σοροβού, στο 18’ κεφαλιά του Βασίλα, στο 22’ σουτ του Αναστασόπουλου.
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχαν αξιόλογες φάσεις ωστόσο ο ΠΑΣ κατάφερε δείχνοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα να πάρει το παιχνίδι στο 94’ με τον Μπέλλο μετά από πάσα του Μίνα να κάνει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Διαιτησία: Νέος (Παπαδημητρίου-Τσάντας).
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Λάκας (86′ Τασούλας), Ντούκας, Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς (86′ Μπέλλος), Λάμα (76′ Τσέλιος), Κύρκος, Φερεντίνος (62′ Μίνα), Ζώνιος (76′ Μπούμπας), Περβανάς.
Παναιτωλικός: Ραγιάς, Βασίλας, Αναστασόπουλος, Λαζαρίδης, Ζαβέρδας, Δήμος, Παπανικόπουλος, Σοροβός, Παπαδόπουλος, Κρανιώτης (88′ Κόκα) Ζαράση.

* * * 

K15

Κ15: ΠΑΣ - Άρης 0-3

Δεν κατάφερε η Κ 15 να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα γνωρίζοντας δίκαια την ήττα 0-3 από τον Άρη.
Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν πιο ομάδα από τον ΠΑΣ αν και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα οι δύο ομάδες αναλώθηκαν σε πολλά λάθη με τη γενική εικόνα του παιχνιδιού να είναι κακή.
Στο 6’ο Αμπεριάδης βρέθηκε απέναντι από τον Μάντζιο αλλά πλάσαρε άουτ.
Το 0-1 για τον Άρη έγινε στο 39’ με ωραία ατομική προσπάθεια του Παλούκη και πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μάντζιου.
Ο Σάλο στο 43’ έχασε την ευκαιρία να κάνει το 1-1 στέλνοντας τη μπάλα από καλή θέση άουτ.
Στο 57’ ο Αμπεριάδης έκανε το 0-2.
Σουτ του Σάλο στο 62’ η μπάλα άουτ.
Ο Τσομπανίδης στο 65’ έκανε το 0-3.
Στο 74’ ο Κύργιος εκτέλεσε κόρνερ ο Σκαργιώτης την κεφαλιά η μπάλα άουτ.
Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Γκέλης-Τσίτος).
ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου, Σκαργιώτης, Κουτσός, Παύλου, Καγκιούζης (56’ Τσαργκοβίτσας), Χάιδας (41’ Κύργιος), Χρήστου (68’ Τασιούλας), Σάλο, Μουσιωτίτσας (67’ Καπατσέλης), Νίττας (56’ Τσιφάκης).
Άρης: Μούτσιος, Σεβαστίδης (61’ Γεωργιάδης), Χουσείνογλου, Κασακόγιας, Τσομπανίδης (76’ Μαυρίδης), Καλτσάς, Μακρής (61’ Κόλκας), Τσαλίκογλου (67’ Μπεκιάρης), Αμπεριάδης, Τανούλας, Παλούκης (76’ Σούρλας).