Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των «16» του Κυπέλλου

on .

PODOSFAIRO MPALA

• Ολοκληρώνεται, σήμερα, η Γ’ φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ, από την οποία θα γίνουν γνωστές οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες της προημιτελικής φάσης του θεσμού. Στα αξιοσημείωτα επίσης των σημερινών αγώνων, ότι συμμετέχουν οι Αγροτικός Καστρίτσας και Αγροτικός Αστέρας λίγες ημέρες πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο γήπεδο της Καστρίτσας για το πρωτάθλημα.
Ο πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής Αγροτικός Καστρίτσας αντιμετωπίζει στο γήπεδο της Λιμνοπούλας την Κράψη. Ο Αγροτικός Αστέρας αντιμετωπίζει και αυτός εκτός στο γήπεδο «Γ. Πρίσκας» την Προοδευτική Περάματος.
Ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει και στην Αγία Μαρίνα μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Αετού Νήσου, δυο ομάδες που πραγματοποιούν αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της τρίτης φάσης του Κυπέλλου,η εκπρόσωπος του γιαννιώτικου ποδοσφαίρου στη Γ Εθνική, Ανατολή, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πωγωνάτο, ομάδα Β Ερασιτεχνικής, στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ.
Οι τέσσερις ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί είναι η Θύελλα Κατσικάς (0-1) την Πίνδο Κόνιτσας, το Μέτσοβο (4-0) το Ασβεστοχώρι, οι Χουλιαράδες (0-4) το Κάστρο και η Θύελλα Ελεούσας (0-4) τους Λογγάδες.
Το σημερινό πρόγραμμα
14:30 Κράψη- Αγροτικός Καστρίτσας: Κατσικογιάννης (Κόλλιας-Λιόντος), Προοδευτική Περάματος -Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά: Μπούμπας (Μπόσιας-Τσάντας), Αγία Μαρίνα-Νησί: Τάσης (Θανασιάς-Μάντζιος) 17:00 Πωγωνάτος-Ανατολή: Τζόβας (Διαμάντης Λ.-Σπυρογιώτης).