Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η Γ’ φάση του Κυπέλλου

on .

ERASITEXNIKO

• Ολοκληρώθηκε, χθες, η φάση των «16» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ, με τον Αγροτικό Καστρίτσας, τον Αγροτικό Αστέρα Άνω Καλαμά, το Νησί και την Ανατολή να εξασφαλίζουν τα εισιτήριά τους για την προημιτελική φάση του θεσμού.
Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι έγινε στην Αγία Μαρίνα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Αετό Νήσου. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα, το Νησί είχε δυο δοκάρια με τον Πρέντζα και τον Γκόντζο, υπήρχαν κι άλλες φάσεις αλλά οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα και οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση. Εκεί, χάρη στο τέρμα που πέτυχε ο Αθανασίου στο 107’, το Νησί πήρε τελικά την πρόκριση στην επόμενη φάση
Στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, ο Αγροτικός Καστρίτσας επικράτησε με 1-3 της Κράψης και πήρε την πρόκριση.
Δυο τέρματα σημείωσε ο Ναυρόζογλου (56’, 75’) και ένα ο Τσιλιγιάννης (63’). Το γκολ για την Κράψη πέτυχε στις καθυστερήσεις του αγώνα με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Φαρμάκης.
Ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά προκρίθηκε στα προημιτελικά, επικρατώντας της Προοδευτικής Περάματος με 0-1 χάρη στο γκολ του Αλεξίου στο 37’.
Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, η Ανατολή επικράτησε εύκολα (0-4) του Πωγωνάτου και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τα τέρματα πέτυχαν Ντούγιας (δύο) Δήμος και Τσεκούρας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Τα χθεσινά αποτελέσματα
Κράψη-Αγρ. Καστρίτσας 1-3
Προοδ. Περάματος-Αγρ. Αστέρας Άνω Καλαμά 0-1
Αγία Μαρίνα-Αετός Νήσου 0-0 (παρ.0-1)
Πωγωνάτος-ΑΟ Ανατολής 0-4
Αναλυτικά οι ομάδες της προημιτελικής φάσης: Θύελλα Κατσικάς, Μέτσοβο, Θύελλα Ελεούσας, Χουλιαράδες, Καστρίτσα, Αγροτικός Αστέρας, Νησί και Ανατολή.