Απρόοπτο με Καρτάλη στον ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 28 11 2019

• Με προπόνηση χτες το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής κι ένα απρόοπτο γεγονός συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κυριακάτικης (01/12, 7:30 μ.μ.) αναμέτρησης με τον Πλατανιά στο «Ζωσιμάδες».
Ο Αργύρης Γιαννίκης επέστρεψε από τη Γερμανία που είχε μεταβεί το προηγούμενο διήμερο και η προπόνηση έγινε κανονικά υπό τις οδηγίες του Τρικαλινού τεχνικού. Στο χθεσινό πρόγραμμα συμμετείχαν κανονικά οι Παντελάκης και Καρτάλης, όμως ο Καρτάλης στάθηκε άτυχος καθώς σε μία ανύποπτη στιγμή του χτεσινού διτέρματος γλίστρησε στο βρεγμένο χόρτο με αποτέλεσμα να νιώσει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και να αποχωρήσει περίπου 15 λεπτά πριν το τέλος του προγράμματος. Η κατάσταση του Καρτάλη θα εκτιμηθεί σήμερα από το ιατρικό επιτελείο κι αναλόγως θα δοθεί ή όχι το «πράσινο φως» για τη συμμετοχή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση.
Το πρόγραμμα της χτεσινής προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και αντοχής για ξεκίνημα, ενώ στη συνέχεια ο Γιαννίκης δούλεψε με τους παίκτες σε ασκήσεις τακτικής με παιχνίδια σε μικρούς χώρους, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, αλλά και επιθετικής λειτουργίας. Ο Τρικαλινός τεχνικός δοκίμασε σύστημα 4-3-3, μια παραλλαγή του σε 4-1-4-1, αλλά και το 4-4-2 με Παμλίδη και Κρίζμαν στην κορυφή της επίθεσης.
Ατομικά προγράμματα συνέχισαν και χτες οι Νικολιάς και Γροσδάνης, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Πλατανιά, όπως φυσικά και οι Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης. Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 11:00.

Διατητής στο Κύπελλο ο Βουρνέλης
Δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια πρωταθλήματος έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα μπροστά του με Πλατανιά και Δόξα Δράμας, όμως ανάμεσα από τα δύο παιχνίδια αυτά υπάρχει η ρεβάνς του Κυπέλλου στη Βέροια και συγκεκριμένα την ερχόμενη Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου. Χτες μάλιστα ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές των ρεβάνς του Κυπέλλου. Ο Ματθαίος Βουρνέλης από τη Μακεδονία ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει το ματς του ΠΑΣ στη Βέροια, το οποίο θα διεξαχθεί στις 19:30 την Τετάρτη (04/12) στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Βοηθοί του Βουρνέλη θα είναι οι Νικόλαος Τοροσιάδης και Αναστάσιος Φράγιος από τη Μακεδονία και τέταρτος ο Μελέτης Γιουματζίδης από την Πέλλα.
Υπενθυμίζεται ότι η πρόκριση στο ζευγάρι του ΠΑΣ με την Βέροια είναι ακόμα ανοιχτή υπόθεση, παρά το προβάδισμα που έχουν οι Γιαννιώτες από το 1-0 της πρώτης αναμέτρησης.