Πρεμιέρα σήμερα για την Κ19, εκτός έδρας με Βόλο η Κ17

on .

K17

• Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα για την Κ19 η οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα (13:30) στην Καλαμαριά την τοπική ομάδα.
Μετά από 4 μήνες προετοιμασία αρχίζει επιτέλους το πρωτάθλημα ωστόσο κανείς δεν ξέρει πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες και τι εικόνα θα έχουν στο γήπεδο μετά από την τετράμηνη προετοιμασία.
Αρκετά ανανεωμένη αναμένεται να είναι η Κ19 σε σχέση με πέρυσι αφού έφυγαν οι Κωσταμένας, Τσούνης, Βασιλάκης, Τάτσης, Κάγια, Πατσούρας, Μελιγγιώτης, ενώ επαγγελματικά συμβόλαια έχουν κάνει οι Πήλιος, Λιάσος, Γροσδάνης και Λώλης οι οποίοι όμως ηλικιακά ακόμη μπορούν να αγωνιστούν.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Φώτιος Τζίκας και βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και Ιωάννης Φακάνας όλοι από τη Μακεδονία.

Εντός με Βόλο η Κ17
Το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα δώσει αύριο (15:00) η Κ17 η οποία θα υποδεχθεί το Βόλο. Μετά τη νίκη με τον Παναιτωλικό η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη δεν έχει τα περιθώρια για απώλεια με το τρίποντο σε αυτό το παιχνίδι να είναι μονόδρομος προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά Final-4. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αθανάσιος Σίας και βοηθοί του οι Αλέξανδρος Μπαλιάκας και Κωνσταντίνος Πραχάλης, όλοι από την Κοζάνη.