ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K17

Κ17: ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 5-2

Δεν συνάντησε ιδιαίτερη δυσκολία η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στο Βόλο τον οποίο και νίκησε με 5-2.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δίκαια έφτασαν στη νίκη. Μόλις στο 12’ ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ όταν ο Ζώνιος εκτέλεσε το κόρνερ από δεξιά και ο Δημητρέλος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 32΄ο ΠΑΣ διπλασίασε τα τέρματα του με τον Κύρκο. Ο Βόλος μείωσε σε 2-1 στο 40’ με σουτ του Μπάλα, ωστόσο ο ΠΑΣ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους κατάφερε να κάνει το 3-1 με τον Δημητρέλο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
Ο Περβανάς στο 56΄με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 62’ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι το εκτέλεσε ο Τζιάνης με τον Λάδιά να αποκρούει. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-2 στο 65’ και πάλι με σκόρερ τον Μπάλα. Το τελικό 5-2 για τον ΠΑΣ διαμόρφωσε στο 91’ ο Φερεντίνος.
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Σκουτελιάς (73’ Τσέλιος), Περβανάς, Ντούκας, Σταύρου,Μπούμπας,Λάμα (58’ Παππάς), Κύρκος, Δημητρέλος, Ζώνιος, Φερεντίνος.
Βόλος: Καραούλης, Αφεντίτσας (46’ Παπασακελλαρίου), Μαλαμούλης, Κωστής, Κουτσιμπάνας, Πρίφτι, Αθανασιάδης (58’ Τζιάννης), Μπαιράμης, Μπάλας, Ματθαίου (87’ Παναγούλας), Χοψωνίδης (58’ Παπαδήμος).

K19

Κ19: Απόλλων Πόντου-ΠΑΣ 1-4 

Μετά από 4 μήνες προετοιμασία η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα έδωσε το Σάββατο το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 2 επικρατώντας άνετα με 1-4 μέσα στην Καλαμαριά του Απόλλων Πόντου.
Με αρκετά νέα πρόσωπα στο φετινό ρόστερ αλλά και στην αρχική ενδεκάδα η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα είχε από την αρχή τα ηνία στο παιχνίδι και να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 40’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαχαίρα. Ωστόσο ο Απόλλων Πόντου κατάφερε πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο να ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του ΠΑΣ ξεκίνησαν με γκολ αφού στο 46’ ο Μίνα με πλασέ έκανε το 1-2. Η πίεση των παικτών του ΠΑΣ συνεχίστηκε προς την εστία των γηπεδούχων και στο 75’ μετά από συνδυασμό των Μαχαίρα και Κουλούρη ο τελευταίος έδωσε την πάσα στον Παπουτσή και αυτός με πλασέ δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-3. Το τελικό 1-4 διαμόρφωσε στο 88’ και πάλι ο Παπουτσής σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.
ΠΑΣ Γιάννινα: Βενετικίδης, Κουλούρης, Ναούμης (46’ Παπουτσής), Ντόντης, Γώγος, Ζήκος (72’ Τσιούτσιος), Λάκκας, Μπούμπας (85’ Καζαντσίδης), Μίνα, Μαχαίρας (88’ Μερτζάνι), Μπέλλος (88’ Μερτύρης).