Γλυφάδα - Γιάννενα WFC 1-1

on .

WFC

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, ο Οδυσσέας Γλυφάδας υποδέχθηκε τα Γιάννενα WFC , με την ομάδα των Ιωαννίνων να παίρνει στα τελευταία λεπτά τον βαθμό της ισοπαλίας αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως είναι ένας σκληρός και υπολογίσιμος αντίπαλος.
Με τον βαθμό αυτό τα Γιάννενα WFC φτάνουν τους τρεις βαθμούς και ισοβαθμούν με τον Οδυσσέα Γλυφάδας.
Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στις γηπεδούχες, με τον Οδυσσέα Γλυφάδας να ανοίγει το σκορ με το σουτ της Τζανή στο 12΄, ενώ είχε και τρία δοκάρια με τις Καπνίση και Τζανή, με το 1-0 ωστόσο να παραμένει μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα των Ιωαννίνων είχε την κατοχή και πίεσε για την ισοφάριση.
Στο 74΄η Τζανή έχασε μοναδική ευκαιρία για το 2-0, καθώς σε κενή εστία έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά του κάθετου δοκαριού.
Η ισοφάριση για τα Γιάννενα ήρθε στο 85΄ της αναμέτρησης με την «συνήθη ύποπτο» πια Καραγιαννίδου, η οποία με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα πλάγια έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα και δίνοντας έναν πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό στην ομάδα της.
Τα Γιάνεννα στα τελευταία λεπτά ανέβασαν αρκετά τον ρυθμό τους, χάνοντας πολύ καλή ευκαιρία με την Ράπτη, ενώ αγωνίστηκαν και με 10 παίκτριες στις καθυστερήσεις, καθώς η Κούκα τραυματίστηκε στον αστράγαλο και δεν υπήρχε παίκτρια στον πάγκο για να την αντικαταστήσει.
Διαιτησία: Καλογερόπουλος (Λιαμπότης-Μαραθωνίτης) Αθηνών
Οδυσσέας Γλυφάδας: Σερέτη, Στεφάνου, Μπατζάκα (78΄Σαμπσονά), Κοσοβά (65΄λ. τρ. Αναστασίου), Μουκολλάρι, Παπακώστα, Μακρή, Τερζή, Πλυτά, Τζανή, Καπνίση.
Γιάννενα WFC (Σπυριδωνίδης): Χατζηλαζάρου, Αρσένη, Νικοπούλου, Κούκα, Γιωτίτσα, Τσιούρη (71΄Σωτήρα), Ζαχαράτου, Καραγιαννίδου, Νικολαΐδου (78΄ Ντόβα), Νικολάου, Ράπτη.