Ο ΠΑΣ Γιάννινα «ασχολείται» αποκλειστικά με τη Δόξα Δράμας

on .

PAS PROPONHSH 5 12 19

Μετά το διπλό στη Βέροια και την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, η προσοχή του ΠΑΣ Γιάννινα στρέφεται πλέον στο πρωτάθλημα και την κυριακάτικη (08/12, 5:30 μ.μ.) αναμέτρηση με τη Δόξα Δράμας στο «Ζωσιμάδες».
Χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει καθώς ακολουθεί ένα ακόμα δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα σε μια επικίνδυνη ομάδα που έχει κάνει...ζημιές μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Η Δόξα Δράμας βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και είναι η ομάδα που έχει πάρει ισοπαλία 1-1 στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ πήρε διπλό με 1-3 στα Περιβόλια από τον Πλατανιά Χανίων.
Για τους παραπάνω λόγους ο Γιαννίκης είναι αρκετά προσεκτικός και διαβασμένος για την αναμέτρηση με τη δραμινή ομάδα. Γιαυτό και χτες η ομάδα είχε κανονικά προπόνηση το μεσημέρι.
Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στη Βέροια ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας, ενώ η υπόλοιπη ομάδα και πολλοί εκ των λεγόμενων βασικών που δεν αγωνίστηκαν στη Βέροια δούλεψαν πάνω στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας.
Ο Καρτάλης επέστρεψε στις προπονήσεις και δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις, όμως το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα θα κριθεί από τη σημερινή και την αυριανή προπόνηση καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος είναι ο Αποστολόπουλος, ο οποίος δεν ταξίδεψε στη Βέροια προκειμένου να είναι έτοιμος με τη Δόξα Δράμας. Εκτός φυσικά παραμένουν οι τραυματίες Νικολιάς, Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης, οι τρεις πολύ σημαντικές απουσίες που μετράει ο ΠΑΣ λόγω τραυματισμών.
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.

Διαιτητής ο Μπαΐλης
Ο Πρεβεζάνος διαιτητής Νίκος Μπαΐλης, αστυνομικός στο επάγγελμα, από τον σύνδεσμο της ΕΠΣ Πρέβεζας / Λευκάδας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Δόξα Δράμας.
Βοηθοί του Μπαΐλη θα είναι ο Παύλος Φραγκούλης επίσης από τον σύνδεσμο Πρέβεζας / Λευκάδας και ο Θεοχάρης-Δημήτρης Σκορδίλης από την Κέρκυρα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Παναγιώτης Καδάς από την Αχαΐα.