Την Δόξα Δράμας υποδέχεται αύριο (5.30 μ.μ.) ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

pas doxa

• Ακόμα ένα εμπόδιο στον δρόμο προς την κορυφή καλείται να ξεπεράσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος αύριο το απόγευμα (08/12, 5:30 μ.μ.) αντιμετωπίζει τη Δόξα Δράμας στο «Ζωσιμάδες» για την 8η αγωνιστική της Super Lea­gue 2.
Μετά την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και το διπλό στη Βέροια οι Γιαννιώτες επιστρέφουν στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος, έχοντας δεύτερο σερί αγώνα πρωταθλήματος στην έδρα τους. Αυριανός αντίπαλος μια ομάδα αρκετά επικίνδυνη που έχει προκαλέσει βαθμολογικές απώλειες στους διεκδικητές της κορυφής. Η Δόξα Δράμας βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς και είναι η ομάδα που έχει πάρει ισοπαλία 1-1 στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ πήρε διπλό με 1-3 στα Περιβόλια από τον Πλατανιά Χανίων.
Ο Γιαννίκης δεν υπολογίζει ούτε σε αυτό το ματς τον Καρτάλη. Ο 35χρονος ομογενής μέσος δοκίμασε χτες να μπει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, αλλά ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι χάνει και το παιχνίδι με τη δραμινή ομάδα. Εκτός και ο νεαρός Γροσδάνης, ο οποίος μπήκε σε αγωνιστικό ρυθμό την Πέμπτη αλλά χτες ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο λίγο πριν το τέλος του προγράμματος. Εκτός φυσικά παραμένουν οι τραυματίες Νικολιάς, Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδης, οι τρεις πολύ σημαντικές απουσίες που μετράει ο ΠΑΣ λόγω τραυματισμών.
Αντίθετα, ετοιμοπόλεμος είναι ο Αποστολόπουλος, ο οποίος δεν ταξίδεψε στη Βέροια προκειμένου να είναι έτοιμος με τη Δόξα Δράμας. Ο Αποστολόπουλος έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς ενοχλήσεις και θα είναι κανονικά στην αποστολή και πιθανότατα θα επιστρέψει και στο βασικό σχήμα.
Το χτεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε και πάλι αποκατάσταση για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στη Βέροια, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν πάνω στην τακτική αντιμετώπιση του αυριανού αγώνα. Έτσι μετά το αρχικό ζέσταμα, οι παίκτες του ΠΑΣ δούλεψαν πάνω στην αμυντική τακτική, την κυκλοφορία της μπάλας αλλά και τις πάσες σε περιορισμένο χώρο, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε οικογενειακό δίτερμα.
Ιδιαίτερες εκπλήξεις από τον Γιαννίκη δεν αναμένονται στο βασικό σχήμα και λογικά θα επιστρέψουν όσοι ξεκουράστηκαν ή προφυλάχθηκαν στο Κύπελλο. Μια πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ είναι η εξής: Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (Αποστολόπουλος), Μπουκουβάλας, Παντελάκης, Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο, Νάουμετς, Παμλίδης, Λέο, Κρίζμαν.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ θα ολοκληρωθεί σήμερα το πρωί και στη συνέχεια ο Αργύρης Γιαννίκης θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τη Δόξα Δράμας.

Διαιτητής ο Μπαΐλης
Ο Πρεβεζάνος διαιτητής Νίκος Μπαΐλης, αστυνομικός στο επάγγελμα, από τον σύνδεσμο της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τη Δόξα Δράμας.
Βοηθοί του Μπαΐλη θα είναι ο Παύλος Φραγκούλης επίσης από τον σύνδεσμο Πρέβεζας/Λευκάδας και ο Θεοχάρης-Δημήτρης Σκορδίλης από την Κέρκυρα, ενώ τέταρτος θα είναι ο Παναγιώτης Καδάς από την Αχαΐα.

Χωρίς Σαμπανίδη  η Δόξα Δράμας
Στην τελική ευθεία βρίσκεται και η προετοιμασία της Δόξας Δράμας για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον προπονητή Κώστα Ανυφαντάκη να καταστρώνει τα πλάνα του για τον αγώνα με τους Γιαννιώτες.
Μοναδικός απόντας από τις τελευταίες προπονήσεις και νοκ άουτ από το αυριανό παιχνίδι ο Σαμπανίδης ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα ενώ αναμένεται να μείνει εκτός αποστολής για λόγους προφύλαξης και ο Αποστολίδης που έχασε προπονήσεις και δεν είναι 100% έτοιμος. Αντίθετα, κανονικά προπονούνται οι Κόντος και Καψάλης, οι οποίοι θα επανέλθουν στην αποστολή και θέτουν υποψηφιότητα για μία θέση στο βασικό σχήμα.
Ο Ανυφαντάκης λογικά θα παρατάξει και πάλι τη Δόξα Δράμας με 4-2-3-1, όπως και στα περισσότερα παιχνίδι και οι περισσότερες θέσεις μοιάζουν να είναι ήδη καπαρωμένες. Η πιθανή ενδεκάδα της δραμινής ομάδας είναι η εξής: Μένκα, Σιώπης, Παπαργυρίου, Καψάλης, Κουκόλης, Πλέγας, Οικονόμου, Χάμοντ, Κρητικός, Κόντος, Ιωαννίδης.
Μετά το σημερινό πρωινό χαλάρωμα ο Ανυφαντάκης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα και θα καταλύσει το απόγευμα σε ξενοδοχείο της πόλης.