Ο Κάστρο νέος «πονοκέφαλος» για τον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

GIANNIKHS PROPONHSH 18 12 2019

• Με αρκετή δουλειά πάνω στην τακτική συνεχίστηκε χτες στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κυριακάτικης (22/12, 3:00 μ.μ.) αναμέτρησης με τον Καραϊσκάκη Άρτας στο «Ζωσιμάδες».
Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Αρτινούς τον αρχηγό Τόλη Σκόνδρα που υπέστη κάταγμα στον καρπό του χεριού του και του έχει τοποθετηθεί ειδικός νάρθηκας, αλλά και τους γνωστούς τραυματίες Νικολιά, Καρτάλη, Γροσδάνη, Σεργκελασβίλι και Ελευθεριάδη.
Το ερωτηματικό ενόψει του κυριακάτικου αγώνα αφορά την περίπτωση του Κάστρο, ο οποίος χτες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Κολομβιανός μέσος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο στο παιχνίδι με την Κέρκυρα και αντικαταστάθηκε από τον Πίτου Γκαρσία. Αν δεν καταφέρει να είναι έτοιμος ο Κάστρο, τότε ο Γιαννίκης θα επιλέξει ένα εκ των Πίτου Γκαρσία ή Λιάσο για παρτενέρ του Σιόντη στα αμυντικά χαφ. Το ματς με την αρτινή ομάδα θέλει πολύ δουλειά στα χαφ, κάτι που φαίνεται να γνωρίζουν ο Αργύρης Γιαννίκης και οι συνεργάτες του. 

Διαιτητής ο Γιουματζίδης
Ο Μελέτης Γιουματζίδης από την Πέλλα ορίστηκε από την ΚΕΔ της ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση της προσεχής Κυριακής ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας. 
Βοηθοί του Γιουματζίδη θα είναι ο Χρήστος Δεμερτζής από την Πέλλα και ο Δημήτρης Κηλικιώτης από τη Ξάνθη, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Σάββας Σιδηρόπουλος από την Ξάνθη.