Εκτός έδρας αγωνίζονται και οι τρεις ομάδες υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

k17

• Τρεις δύσκολες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα.
Σήμερα στις 15:00 στο γήπεδο Ξηροποτάμου η Κ 19 θα αντιμετωπίσει τη Δόξα Δράμας στο ντέρμπι κορυφής μιας και οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση με εννέα βαθμούς.
Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία σε αυτές τις τρεις αγωνιστικές και είναι ικανή να πάρει τη νίκη.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Χρήστος Καμπαταγής και βοηθοί του οι Κωνσταντίνος Οικονομίδης και Δήμητρα Κοτανίδου όλοι από τη Δράμα.

Με ΠΑΟΚ Κ 17 και Κ 15

• Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψουν  αύριο οι ομάδες Κ 17 και Κ 15 όπου θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες ομάδες του ΠΑΟΚ.
Στις 13:30 η Κ 17 θα προσπαθήσει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ προκειμένου να μη χάσει την επαφή της με τη 2η θέση που οδηγεί στα play-off.
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Φώτιος Τζίκας και βοηθοί του οι Αλέξανδρος Ανδρέου και Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος όλοι από τη Μακεδονία.
Στις 13:00 η Κ 15 θα αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ με την ομάδα του Μιχάλη Μπόλου μετά τη νίκη της επί της Ξάνθης να έχει ανεβασμένη ψυχολογία αλλά δεν παύει ο αγώνας να είναι πολύ δύσκολος.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιωακείμ Χατζηβασιλείου και βοηθοί του οι Διαμαντής Αλμπάντης και Νικόλαος Κουρμαδιάς όλοι από τη Μακεδονία.