Σε μίνι διακοπές μέχρι το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

SHMA PAS GIANNINA 

Σε μίνι διακοπές βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα λόγω Χριστουγέννων και έχουν μια πρώτη τάξεως ευκαιρία να γεμίσουν μπαταρίες αυτές τις μέρες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.
Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε διακοπές από τις 23 Δεκεμβρίου, με τους παίχτες να επιστρέφουν στις προπονήσεις το ερχόμενο Σάββατο 28 Δεκεμβρίου.
Η ψυχολογία στο στρατόπεδο της γιαννιώτικης ομάδας είναι ανεβασμένη μετά και τη νίκη απέναντι στην Α.Ε Καραϊσκάκης που εδραίωσε τον ΠΑΣ στην κορυφή με απόσταση τεσσάρων βαθμών από τον δεύτερο Απόλλωνα Σμύρνης.
Το 2020 θα ξεκινήσει δυναμικά για την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Λάρισα στις 5 Ιανουαρίου για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος. Απέναντί του ο ΠΑΣ θα βρει έναν παλιό γνώριμο, τον Γιάννη Μπελά, προπονητή της θεσσαλικής ομάδας.
Από εκεί και πέρα, με βάση το πρόγραμμα ακολουθεί το παιχνίδι Κυπέλλου στις 8 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το οποίο όμως βρίσκεται στον αέρα λόγω της απόφασης που έχουν λάβει οι διαιτητές της Super League για αποχή σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση   στο σπίτι του διαιτητή Ευαγγέλου που ήταν στο VAR στο Βόλος-Ολυμπιακός. Εφόσον ενεργοποιήσουν την αποχή τους από την 17η αγωνιστική της Super League που είναι προγραμματισμένη για τις 04/05 Ιανουαρίου και με δεδομένο ότι τα παιχνίδια για τη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος έχουν οριστεί για το τριήμερο 07-09/01, τίποτα δεν είναι βέβαιο για το αν τελικά διεξαχθούν. Αν πάντως η όλη κατάσταση δεν διαταράξει την αγωνιστική δράση στο θεσμό του Κυπέλλου, ο ΠΑΣ θα τρέξει ένα βαρύ πρόγραμμα μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, καθώς μετά το πρώτο ματς Κυπέλλου έχει να αντιμετωπίσει εντός την Παναχαϊκή και μετά τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ φιλοξενεί στα Γιάννινα τον Λεβαδειακό.
Τηλεοπτικό το ματς με Απόλλωνα
Το οριστικό πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League 2 ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή. Η αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον ΠΑΣ να γίνει την Κυριακή 05/01 (14.45) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ERT SPORTS.
Αναλυτικά το πρόγραμμα: Παρασκευή 3/1 18:00 ERT SPORTS, Παναχαϊκή- Πλατανιάς, Κυριακή 5/1 14:30 Απόλλων Πόντου – Εργοτέλης, 14:45 Απόλλων Λάρισας- ΠΑΣ Γιάννινα ERT SPORTS, 15:00 Α.Ε Καραϊσκάκης- Κέρκυρα, Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός, Δευτέρα 06/01 16:00 Χανιά- Δόξα Δράμας ΕΡΤ SPORTS
Απινιδωτής  για το «Ζωσιμάδες»
Στο μεταξύ ακόμη ένας απινιδωτής, προσφορά  της οικογένειας Κοντοχρήστου-Νewpharm δόθηκε στο ΠΕΑΚΙ, για το στάδιο των Ζωσιμάδων. Χθες, στο κτίριο της Περιφέρειας Ηπείρου έγινε η παράδοσή του από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Οδυσσέα Πότση, παρουσία της ταμία του Δ.Σ. του ΠΕΑΚΙ Ελπινίκης Μπάρκα, του Αλέκου Πότση και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργου Ντάσιου.