Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας

on .

PAS PROPONHSH 30 12 19

• Επιστροφή στις επάλξεις για τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την ολιγοήμερη άδεια για τις μέρες των Χριστουγέννων που τους έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης. 
Την Κυριακή ουσιαστικά άρχισε η προετοιμασία, σε χαλαρούς ρυθμούς, για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας που περιελάμβανε ασκήσεις αξιολόγησης φυσικής κατάστασης, πρόγραμμα ενεργοποίησης και τελειώνοντας διπλό σε μικρό γήπεδο. Τους ίδιους ρυθμούς ακολούθησε η ομάδα και κατά την χθεσινή προπόνηση. 
Από το μέτωπο τον τραυματιών μόνο ο Σκόνδρας συμμετείχε αλλά με νάρθηκα στην προπόνηση, οι Νικολιάς, Σεργκελασβίλι, Ελευθεριάδης, Νάουμετς και Γροσδάνης έκαναν ατομικό, ενώ οι Καρτάλης και Χουτεσιώτης είχαν επιπλέον άδεια και θα ενσωματωθούν σήμερα με την υπόλοιπη ομάδα. 
Πάντως, φαίνεται ότι άπαντες οι τραυματίες μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων προσθέτοντας επιπλέον λύσεις στον Γιαννίκη μιας και το πρόγραμμα του Ιανουαρίου είναι ιδιαίτερα «φορτωμένο» αγωνιστικά, αφού εκτός από τα ματς πρωταθλήματος μεσολαβούν και αυτά του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. 
Σήμερα στις 12 θα γίνει και η τελευταία προπόνηση για το 2019, στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ, ενώ αύριο Πρωτοχρονιά ο κ. Γιαννίκης έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου η ομάδα ξαναμπαίνει σε φουλ πρόγραμμα έχοντας στο μυαλό της το πολύ σημαντικό ματς της Κυριακής με τον Απόλλωνα Λάρισας. 

Στον «αέρα» το ματς κυπέλλου
Στον «αέρα» φαίνεται ότι είναι το παιχνίδι της μεθεπόμενης Τετάρτης 8 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εξαιτίας της απεργίας που έχουν εξαγγείλει οι διαιτητές. Αν και ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί κάτι, όλα τα δεδομένα δείχνουν τα ματς κυπέλλου της ερχόμενης εβδομάδας θα μετατοπιστούν μια εβδομάδα πίσω δηλαδή 14-15-16 Ιανουαρίου με τις ρεβάνς να γίνονται προς τα τέλη του μηνός. 
Άλλωστε η ΕΠΟ, σαν προάγγελος της απεργίας, όρισε τον επαναληπτικό αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναθηναϊκό τη Τετάρτη 29 Ιανουαρίου (7.30 μ.μ.). 

«Βουνό» ο Ιανουάριος
Με αυτά και με αυτά, η γιαννιώτικη ομάδα θα δώσει 6 παιχνίδια μέσα στον Ιανουάριο, μιας και εκτός από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Λάρισας που ολοκληρώνει τον πρώτο γύρο, στις 12/1 υποδέχεται την Παναχαϊκή, στις 15/1 μάλλον θα γίνει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Ζωσιμάδες», στις 20/1 ημέρα Δευτέρα υποδέχεται τον Λεβαδειακό, στις 26/1 ταξιδεύει στο Ηράκλειο όπου θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη και στις 29 Ιανουαρίου θα παίξει τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.