Στα Χανιά ο Γιάκος

on .

giakos

• Στα Χανιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΛ, Ευριπίδης Γιάκος.
Ο Γιάκος έμεινε ελεύθερος πριν από ένα μήνα από την ΑΕΛ, χωρίς να καταγράψει κάποια συμμετοχή στους "βυσσινί" και συμφώνησε τελικά με την ομάδα των Χανίων όπου αποτελεί μια σημαντική ενίσχυση στη μεσοεπιθετική τους γραμμή.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής
«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ευριπίδη Γιάκο.
Γεννημένος στα Ιωάννινα στις 9 Απριλίου 1991 έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο πανηγύρισε αρχικά την άνοδο στη Super League. Επειτα από δύο χρόνια ως δανεικός στη Δόξα Κρανούλας (Football League 2), επέστρεψε στον ΠΑΣ Γιάννινα καταγράφοντας το 2012 τις πρώτες του συμμετοχές στη Super League. Συνολικά με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του έως το 2019 μέτρησε 195 συμμετοχές (οι 161 στη μεγάλη κατηγορία, οι 28 στο Κύπελλο Ελλάδας, 4 στην Ευρώπη και οι 2 στη Football League), με 15 γκολ. Την τρέχουσα σεζόν ήταν στο δυναμικό της ΑΕΛ».
Για τη μεταγραφή του στα Χανιά ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δήλωσε στο chaniafc.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα στα Χανιά. Με υποδέχτηκαν σαν οικογένεια, όπως είναι η ομάδα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά με υγεία».