Το μεγάλο ντέρμπι η Κατσικά,  3-1 την Καστρίτσα  

on .

katsika

• Η  Κατσικά ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι της 14ης  αγωνιστικής  με αντίπαλο την Καστρίτσα όπου επικράτησε 3-1 και συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄ κατηγορίας.
Η ομάδα του Πέτρου Κοντοδήμα ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και βρέθηκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 4’ με τον πρώτο της σκόρερ Γιάννη Νάκο να πετυχαίνει με σουτ το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν στο 13΄για πέναλτι υποστηρίζοντας ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του Λισγάρα με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο παιχνίδι.
Από το σημείο αυτό και μετά η Καστρίτσα ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και άρχισε να πιέζει την εστία του Διαμάντη για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.
Σουτ του Μπιστιόλη στο 19’ απέκρουσε τη μπάλα ο Διαμάντης, ενώ την ίδια τύχη είχε στο 20’ και το σουτ του Ορφανού.
Η πίεση των φιλοξενούμενων καρποφόρησε στο 34’ όταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα Κώστας Διαμαντόπουλος με δυνατό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Καστρίτσα απείλησε πρώτη στο 47’ με τον Διαμαντόπουλο να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Διαμάντη.
Η Κατσικά απάντησε στο 49’ με τον Γούλα να εκτελεί κόρνερ ο Λισγάρας έκανε την κεφαλιά και ο Γρηγοριάδης απέκρουσε.
Οι γηπεδούχοι στο 53’κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Νάκου από τον Κρανά το εκτέλεσε ο ίδιος στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυ του Γρηγοριάδη δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στο σκορ στην Κατσικά.
Σουτ του Γιωτάκη στο 57’η μπάλα λίγο άουτ.
Η Καστρίτσα στο 58’ είχε καλή ευκαιρία με τον Ναυρόζογλου να κάνει ατομική προσπάθεια και πάσα στον Μπιστιόλη αυτός το σουτ η μπάλα έφυγε άουτ. Σουτ του Γιωτάκη στο 64’ απέκρουσε τη μπάλα ο Γρηγοριάδης.
Στο 67’ ο Γούλας βρήκε τον Νάκο όμως έγκαιρα βγήκε ο Γρηγοριάδης και έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ.
Σουτ του Γούλα στο 74’ απέκρουσε τη μπάλα ο Γρηγοριάδης. Στο 84’ η Κατσικά σφράγισε τη νίκη της με καταπληκτικό γκολ που πέτυχε σχεδόν από το χώρο του κέντρου ο Τάτσης ο οποίος είδε εκτός θέσης τον Γρηγοριάδη και με δυνατό σουτ τον «κρέμασε» στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Η Καστρίτσα θα μπορούσε να μειώσει σε 3-2 στο 92’΄όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Διαμαντόπουλου από τον Ασωνίτη το εκτέλεσε ο Ορφανός αλλά ο Διαμάντης απέκρουσε τη μπάλα.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Κόλλιας-Λιόντος).
Κατσικά: Διαμάντης, Αντωνίου, Λισγάρας, Βαρτζιώτης, Πότσης (31’ Κωνσταντινίδης), Τάτσης, Γούλας (68’ Γιαννάκης), Νάνος, Γιωτάκης (85’Μαρούλης), Νάκος (90’ Παππάς), Ασωνίτης.
Καστρίτσα: Γρηγοριάδης, Δοβανάς (90’ Αναστασιάδης), Ρίζος,Τσιλιγιάννης, Κρανάς, Κύρκος, Μπιστιόλης (77’ Μπισέλας), Γιάκος (80’ Σπαλιάρας), Διαμαντόπουλος, Ορφανός, Ναυρόζογλου. 

ΚΡΥΑ-ΑΕΜ 2-2

• Σε ένα συγκλονιστικό ως προς την εξέλιξή του παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής, Κρύα και Α.Ε Μικρασιατών αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 και μοιράζονται την 13 θέση με 10 βαθμούς.
Οι δυο ομάδες ήταν δεδομένο ότι ήθελαν τη νίκη για να πάρουν μια ανάσα στη προσπάθεια που κάνουν για αποφυγή του υποβιβασμού και το τελικό αποτέλεσμα τους αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση. Ο γρήγορος ρυθμός, οι εναλλαγές στο σκορ και το πάθος περίσσευαν στην αναμέτρηση. Μελανό σημείο στην αναμέτρηση ο τραυματισμός του Βάσιου στο γόνατο που μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο Νοσοκομείο μετά το τέλος του αγώνα.
Στο 7’ ο Ηλ. Μπαμπούλιας έστειλε με προβολή τη μπάλα άουτ, ενώ η ομάδα του Αντώνη Δημητρίου πήρε το προβάδισμα στο 13’. Ο Παπαγιάννης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Αλέξης Μπαμπούλιας στο δεύτερο δοκάρι την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0. 
Η ΑΕΜ έφτασε κοντά στη ισοφάριση στο 35’, όταν από εκτέλεση φάουλ του Μαυρίδη, ο Μπαλαούρας έδιωξε σε κόρνερ. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μητρογιάννης εκτέλεσε το φάουλ και ο Βάσιος με κεφαλιά νίκησε στον αέρα τον τερματοφύλακα της Κρύας για το 1-1.
Η ομάδα του Δημήτρη Ξανθάκη γύρισε το ματς τούμπα στο 52’, με τον Μαυρίδη να σουτάρει για το 1-2.
Οι φιλοξενούμενοι έχασαν χρυσή ευκαιρία να πάρουν σαφές προβάδισμα στο 63’. Ο Μπαλαντάνης έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Μπαλαούρας έδιωξε σε κόρνερ. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα διάστημα που ενέτειναν την πίεσή τους στα καρέ του Ζότα για την ισοφάριση και αυτή ήρθε στο 73’. Ύστερα από εκτέλεση φάουλ, ο Τζώρτζης πετάχτηκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.
Διαιτησία: Ζαμπαλάς (Θανασιάς- Μωυσιάδης)
Κρύα (Αντώνης Δημητρίου): Μπαλαούρας, Συμεωνίδης (46’ Μάντζος), Οικονόμου(46’ Στόλης), Μπαμπούλιας Αρ, Λαδιάς, Τζώρτζης, Μπαμπούλιας Ηλ, Κουκοδήμος (85’ Λατίφι), Μπαμπούλιας Αλ, Μάντζαρης, Παπαγιάννης (68’ Καραγεώργος).
Α.Ε.Μ (Δημήτρης Ξανθάκης): Ζότα, Σιόντης, Βάσιος(λ.τρ. Ναυρόζογλου), Μπαλαντάνης, Χρυσοστόμου, Ανανιάδης, Αναγνωστόπουλος, Ντασιάκης, Μητρογιάννης, Μαυρίδης, Αβραμίδης.
Ν. ΓΙΩΤΙΤΣΑΣ

 Χουλιαράδες-Κόνιτσα 2-1

• Με το δεξί μπήκαν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2020 οι Χουλιαράδες με την ομάδα του Σπύρου Τασιούλα να παίρνει τη νίκη με 2-1 από την Κόνιτσα.
Στο πρώτο ημίχρονο το μόνο αξιόλογο ήταν τα δύο γκολ που σημείωσαν οι γηπεδούχοι με τον Κυριάκο Κακαράντζα.
Το 1-0 έγινε στο 29' όταν ο Δάσκαλος εκτέλεσε φάουλ ο Μιχάλη με κεφαλιά έστρωσε τη μπάλα στον Κακαράντζα και αυτός με σουτ την έστειλε στα δίχτυα.
Οι Χουλιαράδες διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 45’ με τον Κακαράντζα να κερδίζει τις κόντρες και αν και ήταν πεσμένος στο έδαφος κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Γεωλδάση κάνοντας τα 2-0.
Στο δεύτερο μέρος έγινε καλύτερο παιχνίδι με ευκαιρίες από τις δύο ομάδες.
Στο 49’ ο Κυρτζόγλου έκανε τη σέντρα η μπάλα έφτασε στον Λάμπρου που σούταρε η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Νάκου.
Απάντησαν οι Χουλιαράδες στο 50’ με τον Κακαράντζα να κάνει το σουτ και τν Γεωλδάση να μπλοκάρει τη μπάλα.
Σουτ του Τζάλλα από πλάγια θέση ο Γεωλδάσης με δυσκολία αποκρούει.
Ο Λάμπρου στο 63’ από πλευράς Κόνιτσας έκανε το σουτ με τον Νάκο να διώχνει τη μπάλα.
Οι γηπεδούχοι στο 66’έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσακμάκη με 2η κίτρινη κάρτα.
Από το σημείο αυτό και μετά η Κόνιτσα είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και πίεσε την εστία του Νάκου. Η πίεση έφερε αποτέλεσμα στο 76΄με τον Μουρεχίδη να πετυχαίνει με γυριστό σουτ ένα πολύ όμορφο γκολ μειώνοντας σε 2-1. Στο 78’ ο Λάμπρου βρήκε τον Χαλούλο στο ύψος του πέναλτι αυτός έκανε το πλασέ με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Την ίδια τύχη είχε στο 82’ και το σουτ που έκανε ο Δημόπουλος έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 96’ ο Μουρεχίδης εκτέλεσε κόρνερ ο Λάμπρου το γυριστό με τους αμυντικούς να διώχνουν επάνω στη γράμμη. Νέα εκτέλεση κόρνερ στο 97’ και πάλι από τον Μουρεχίδη ο Λάμπρου πήρε την κεφαλιά με τη  μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.
Η ομάδα της Κόνιτσας αγωνίστηκε με μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του Θεόδωρου Νιτσιάκου.
Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μάκη Μαρούλη.
Διαιτησία: Σταματελόπουλος (Χαρίσης-Διαμάντης Δ.). Άφησε με παράπονα και τις δυο ομάδες.
Χουλιαράδες:  Νάκος, Τσακμάκης,Κρανάς, Κακαράντζας (89’ Τάτσης Α.), Μιχάλης,Τζάλλας, Γεράσης, Μιχαηλίδης, Γρίβας (63’ Τάτσης Γ.), Δάσκαλος, Πρέμος.
Κόνιτσα: Γεωλδάσης, Ράγγας (52' Χαλούλος), Καλές (77' Κυρτζόγλου Σ.), Μήτσος, Σπανός Α., Σπανός Χ. (87' Σπανός Δ.), Λάμπρου, Κυρτζόγλου Α., Γαλανός (46' λ.τρ. Ρούστα), Δημόπουλος, Μουρεχίδης.

 Νησί-Κοσμηρά 0-0 

• Την αστοχία του αλλά και την πολύ καλή εμφάνιση του τερματοφύλακα της Κοσμηράς Δήμου Μακρή πλήρωσε το Νησί στο παιχνίδι με την Κοσμηρά με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς τέρματα.
Η ομάδα του Αποστόλη Τόλη ήταν αυτή που είχε την υπεροχή στον αγώνα ωστόσο δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε μιας και δυο φορές η μπάλα βρήκε το δοκάρι, ενώ όσες φορές χρειάστηκε ο τερματοφύλακας της Κοσμηράς Δήμος Μακρής ήταν εκεί και έσωσε την ομάδα του.
Από την άλλη πλευρά η Κοσμηρά κατάφερε να πάρει έναν πολύτιμο βαθμό που αποκτά μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς ότι για μισή ώρα αγωνίστηκε με δέκα παίκτες.
Μόλις στο 6’ η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με τον Κοντογιάννη να κάνει την παράλληλη σέντρα και τον Τσούρη στην προσπάθεια του να διώξει έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Μακρή.
Σουτ του Μπίλη στο 13’ έξω από τα μεγάλη περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.
Εκτέλεση κόρνερ του Μάκη στο 20’ ο Λιβέρης δεν μπόρεσε να κάνει την κεφαλιά η μπάλα έφτασε στον Ζάραγκα που έκανε το σουτ μπλόκαρε όμως ο Τσαμητρόπουλος.
Στο 35’ ο Πρέντζας εκτέλεσε φάουλ ο Κουβάτης προσπάθησε να περάσει τη μπάλα πάνω από τον Μακρή με τον τελευταίο να αποκρούει.
Δυνατό σουτ του Στογιάννη στο 36’ έξω από τη μεγάλη περιοχή αποκρούει τη μπάλα ο Μακρής. Νέα ευκαιρία για το Νησί στο 49’ με τον Μπίλη να εκτελεί κόρνερ ο Κουβάτης πήρε την κεφαλιά και ο Μακρής απέκρουσε σωτήρια. Δεύτερο δοκάρι για τους Νησιώτες στο 57’ με τον Μπίλη να εκτελεί φάουλ ο Κουβάτης πήρε την κεφαλιά η μπάλα στρώθηκε στον Στογιάννη που έκανε το δυνατό σουτ όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Η Κοσμηρά στο 60’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Βραζιτούλη. Στο 65’ σουτ του Πρέντζα μπλόκαρε τη μπάλα ο Μακρής. Ο Μπίλης στο 84’ εκτέλεσε φάουλ ο Στογιάννης έκανε την κεφαλιά με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Την ίδια τύχη είχε στο 93’ το σουτ που έκανε ο ίδιος παίκτης.
Διαιτησία: Τζόβας (Μάντζιος-Γκέλης). Κατάφερε να αφήσει με παράπονα και τις δυο ομάδες.
Νησί: Τσαμητρόπουλος, Μωραίτης, Κονδύλης,Στογιάννης, Κουβά της, Κασίμης, Πρέντζας (85' Αθανασίου), Μάτσιας (80' Κάτσενος), Κοντογιάννης, Μπίλης, Γκόντζος.
Κοσμηρά: Μακρής, Τσούρης, Νάκιας, Βραζιτούλης, Μπέτας (70' Κάτσενος), Δημητριάδης, Λιβέρης, Νούσης, Γκούμας, Μάης (54' Αλέξης), Ζάραγκας.

Μέτσοβο-Κράψη 1-2 

• Μια από τις πιο δυνατές έδρες έσπασε το Σάββατο όπου η Κράψη πήρε τη νίκη στις καθυστερήσεις με 1-2 μέσα στο Μέτσοβο το οποίο είχε να χάσει στην έδρα του από την τελευταία αγωνιστική της σεζόν 2016-2017.
Αγωνιστικά, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν μεν ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να έχουν ρυθμό και την επιρροή του μεγάλου διαστήματος αποχής, λόγω των χριστουγεννιάτικων διακοπών να είναι εμφανής.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, «παγώνοντας» ακόμη πιο πολύ το γήπεδο του Μετσόβου, καθώς προηγήθηκαν πολύ νωρίς και μόλις στο 2΄, όταν από  σέντρα του Ζαμπέτα η μπάλα βρέθηκε στην μικρή περιοχή και ο Σήτος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.
Το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό και η επόμενη καλή στιγμή ήρθε στο 31΄, όταν ο Κατσούδας επιχείρησε το σουτ από τα όρια της περιοχής, με τον Μαργωμένο να αποκρούει πέφτοντας.
Στο 37΄οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά με το σουτ του Κυριάκου Τσουλιάη να μην ανησυχεί τον Σταυρόπουλο, ο οποίος μπλόκαρε εύκολα. Αμέσως μετά, οι Μετσοβίτες είχαν δοκάρι με το σουτ του Κωνσταντίνου Τσιόστα να σταματά στην οριζόντιο δοκό με την βοήθεια και του Σταυρόπουλου, ο οποίος την βρήκε με το χέρι. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο Σταχούλης κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, καθώς με στρωτό σουτ εντός περιοχής έκανε το 1-1, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Κυριάκου Τσουλιάη και φάση διαρκείας μεσα στην περιοχή του Σταυρόπουλου. Στην επανάληψη, οι Κραψήτες μπήκαν και πάλι πιο καλά, ενώ η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους γηπεδούχους, με το σουτ του Σταχούλη στο 57΄ να περνά άουτ. Στο 60΄ το δυνατό σουτ του Τσομπάϊ  έξω από την μεγάλη περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 72΄ οι γηπεδούχοι μέτρησαν ακόμη ένα δοκάρι, με την κεφαλιά του Κέντρου αυτή την φορά, να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.
Νέα ευκαιρία στο 81΄, με το χτύπημα φάουλ του Παλαιοπάνου σε καλό σημείο, να αποκρούεται από τον πολύ καλό Σταυρόπουλο.
Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά, και στο 83΄ από την εκετέλεση φάουλ του Φαρμάκη ο Ζήσης πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Ενώ στο 84΄ το  μακρινό σουτ του Κολιού, απέκρουσε με τα δύο χέρια ο Μαργωμένος.
Στο 88΄ ήταν σειρά των «μπλε» να απειλήσουν, με το σουτ του Κυριάκου Τσουλιάη να εξουδετερώνεται από τον Σταυρόπουλο.
Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Κολιός κατάφερε να βρει δίχτυα από κοντά περνώντας την μπάλα κάτω από τα χέρια του Μαργωμένου, χαρίζοντας ένα σπουδαίο διπλό στην ομάδα του γράφοντας το τελικό 1-2.
Διαιτησία: Τασιούλας Π. (Τσάντας-Κυριαζή)
ΠΑΣ Μετσόβου (Κώστας Γκολφινόπουλος): Μαργωμένος, Τσουλιάης Κ., Τσιόστας Χ. (68΄Τρίτος), Τσουλιάης Ι., Κέντρος, Γοδέβενος, Σταχούλης, Σιούτας (81΄ Γιοβανόπουλος), Παλαιοπάνος, Τσουλιάης Θ., Τσιόστας Κ.
ΠΑΣ Κράψης (Βασίλης Σιαφάκας): Σταυρόπουλος, Μάρκος, Καρατζιάς, Μάρκο, Καράσας, Σήτος, Ζήσης, Κολιός, Κατσούδας (83΄Αλεξίου), Τσομπάϊ (65΄ Φαρμάκης), Ζαμπέτας (56΄Βύζας).
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ

Πέραμα-Αγροτικός Αστέρας 0-4 

• Με σβηστές μηχανές πέρασε από το Πέραμα ο Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά επικρατώντας 0-4 της Προοδευτικής δείχνοντας ότι η διακοπή του ενός μηνός στο πρωτάθλημα δεν τον έχει επηρεάσει.
Η ομάδα του Αλέκου Τάτση είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και ουσιαστικά δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού. 
Μόλις στο 4΄ άνοιξε το σκορ όταν  ο Αλεξίου σούταρε ο Ελευθεριάδης έδιωξε και στην επαναφορά ο Ηλίας Α.  με πλασέ έκανε το 0-1. 
Οι παίκτες του Αλέκου Τάτση αν και δεν φόρτσαραν πολύ δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες στο 21΄ και το 24΄ με τον Ηλία Μ., ενώ στο 27΄ μετά από λάθος της άμυνας η μπάλα έφτασε στον Ρούμπη που με πλασέ έκανε το 0-2. 
Στο 30΄ το Πέραμα απείλησε με τον Δούβλη δημιουργώντας την μοναδική καλή στιγμή για την ομάδα του ενώ στο 34΄ ο Φαρμάκης είχε δοκάρι σε σουτ εκτός έδρας.
Στην επανάληψη και πάλι οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας και επισκέπτονταν την αντίπαλη περιοχή.
 Στο 71΄ έπειτα από όμορφη πάσα στον Φερούλη εκείνος με διαγώνιο πλασέ έκανε ιδανικό ντεμπούτο με την παλιά του ομάδα διαμορφώνοντας το 0-3,  ενώ στο 87΄ διαμορφώθηκε το τελικό 0-4 όταν  ο Φερούλης εκτέλεσε φάουλ  η μπάλα κόντραρε στο τοίχος, έφτασε στον Δρόσο που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 0-4.
Διαιτησία: Νέος (Σπυρογιώτης, Παπαδημητρίου)
Προοδευτική Περάματος: Ελευθεριάδης (30΄ Κόρρος), Σταματελόπουλος, Μπαρούτας, Μηλίτσης, Αλμπάνης, Διαμάντης, Λάππας (66΄ Χαριζάι), Δούβλης, Ντοντοβέτσι (25΄ Ντόβας Γ.), Παπαρούνας, Μανιώτης (37΄ Δημόπουλος)
Αγροτικός Αστέρας Άνω Καλαμά: Αρχοντάκης, Ηλίας Α.,  Ηλίας Μ. (75΄ Τασιούλας), Ζότα (54΄ Τάσσος), Δρόσος, Φαρμάκης, Ρούμπης (72΄ Κτενάς), Τσουμάνης (60΄ Φερούλης), Αλεξίου, Ηλίας Μ. ,Κουλούρης. 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΓΚΑΣ

αποτελέσματα 14η 

Αγία Μαρίνα - Σερβιανά 9-1
Αετός Νήσου - Κοσμηρά 0-0
Μέτσοβο - Κράψη 1-2
Πέραμα - Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά 0-4
Χουλιαράδες - Κόνιτσα 2-1
Κατσικά - Καστρίτσα 3-1
Κρύα - Μικρασιάτες 2-2
Ελεούσα - Κόντσικα 5-2

βαθμολογία 

1.Θύελλα Κατσικάς 38 32-10
2.Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά 35 35-7
3.Αγροτικός Καστρίτσας 34 33-10
4.Χουλιαράδες 33 44-14
5.Μέτσοβο 25 37-24
6.Πίνδος Κόνιτσας 22 23-20
7.Αετός Νήσου 22 31-23
8.Κράψη 21 33-19
9.Αγία Μαρίνα 21 27-17
10.Κοσμηρά 15 19-19
11.Θύελλα Ελεούσας 14 25-28
12.Πέραμα 14 17-28
13.Κρύα 10 19-33
14.Μικρασιάτες 10 16-37
15.Κόντσικα 6 17-38
16.Σερβιανά 0 4-85

Επόμενη (18,19/1/2020)
Κράψη - Κατσικά
Αγρ. Αστ. Άνω Καλαμά - Κρύα
Πέραμα - Ελεούσα
Σερβιανά - Κόνιτσα
Καστρίτσα - Αγία Μαρίνα
Κοσμηρά - Χουλιαράδες
Μικρασιάτες - Αετός Νήσου
Κόντσικα - Μέτσοβο