Με 22 παίκτες στην Αθήνα από χθες ο ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PAO KYPELLO 8 1 20

• Στην Αθήνα βρίσκεται από χτες το απόγευμα ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της αυριανής (15/01, 5:15 μ.μ.) ρεβάνς με αντίπαλο στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η γιαννιώτικη ομάδα αναχώρησε από τα Γιάννινα και βρίσκεται στην πρωτεύουσα από χτες, χαρακτηριστικό της προσήλωσης που υπάρχει για το παιχνίδι αυτό και τον στόχο της πρόκρισης στα προημιτελικά. Χτες το απόγευμα ο ΠΑΣ προπονήθηκε σε γήπεδο της Αθήνας και το προπονητικό team είχε στο πρόγραμμα προπόνηση αποφόρτισης και αποκατάστασης, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ακόμα μία προπόνηση σήμερα το πρωί σε βοηθητικό γήπεδο της Αθήνας. 
Αναλυτικά την 22μελή αποστολή αποτελούν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Περιστερίδης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Γώγος, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Πίτου Γκαρσία, Λιάσος, Κάστρο, Λώλης, Νικολιάς, Νάουμετς, Καρτάλης, Ξύδας, Παμλίδης, Λέο, Κρίζμαν.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Σεργκελασβίλι, ο ανέτοιμος Ελευθεριάδης, ο οποίος ήταν στην αποστολή του χτεσινού αγώνα με την Παναχαϊκή, περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους και οι Ζιούλης, Ζώγκος, Πανουργιάς, Γροσδάνης και Βενετικίδης. 

Σε ξενοδοχείο ο Παναθηναϊκός
Σε μια ασυνήθιστη κίνηση προχώρησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Δώνης, με τη σύμφωνη γνώμη φυσικά της διοίκησης των «πράσινων». Οι ποδοσφαιριστές της αθηναϊκής ομάδας βρίσκονται από χτες εσώκλειστοι σε ξενοδοχείο και θα παραμείνουν και αύριο ώστε να υπάρξει η απόλυτη συγκέντρωση ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΣ.
Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο είναι πιθανό η παραμονή στο ξενοδοχείο να συνεχιστεί και μετά το ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΣ και για το ματς με τη Ξάνθη την Κυριακή.