Εκτός με Καραϊσκάκη η Κ19, με Άρη οι Κ17 και Κ15

on .

k19

• Να αφήσει πίσω της τη βαριά ήττα από τον Απόλλωνα Πόντου θέλει η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα που συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Νίκου Μπαδήμα ταξιδεύει στην γειτονική Άρτα για να αντιμετωπίσει τον Καραισκάκη. Η αναμέτρηση θα γίνει σήμερα (14.00) στο γήπεδο Κωστακιών και θα την διευθύνει ο Αποστόλης Προβίδας με βοηθούς τους Χρήστο Τάκο και Ιωάννη Μπάκα, όλοι του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.
Ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι δίνει αύριο (12.30)  η Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς υποδέχεται την αντίστοιχη του Άρη στο Epirus Football Arena.Η ομάδα του Χρήστου Αγγέλη βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έξι βαθμούς πίσω από τον Άρη και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να βρίσκεται σε τροχιά Final Four. Διαιτητής θα είναι ο Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου και βοηθοί του οι Δημήτριος Σπυρογιώτης και Δημήτριος Μπόσιας, όλοι του συνδέσμου Ηπείρου. 
Tέλος, η Κ15 του ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται στο ίδιο γήπεδο τον Άρη. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14.45 και θα τον διευθύνει ο Λεωνίδας Τζιόβας με βοηθούς του Θωμά Γκέλη και Μιχάλη Τσίτο, όλοι από την Ήπειρο.