ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19

Κ19: Καραϊσκάκης-ΠΑΣ 3-3

Ένα χορταστικό ματς παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν το μεσημέρι στο γήπεδο των Κωστακιών, εκεί όπου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Super League 2, η Κ19 του Καραϊσκάκη αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 με την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα.
Η γηπεδούχος ομάδα του Καραϊσκάκη άνοιξε το σκορ λίγο μετά τη συμπλήρωση του ημιώρου του αγώνα, όταν από εκτέλεση φάουλ του Καζέλη, ο Παπαδόπουλος με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 40' όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Μερτζάνι. 
Στα πρώτα λεπτά του β' ημιχρόνου η αρτινή ομάδα πήρε ξανά το προβάδισμα, με τον Καζέλη να σεντράρει και τον Τσίρκα στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ να κάνει το 2-1. Στο 50' όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα ισοφάρισε εκ νέου, όταν ο Θεμελής υπέπεσε σε πέναλτι και ο Μπούμπας που ανέλαβε να το εκτελέσει πέτυχε το 2-2. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι στο 55' κατάφεραν να φτάσουν στην ανατροπή με σκόρερ τον Μαχαίρα, όμως αυτή τη φορά ήταν ο Καραϊσκάκης αυτός που κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν στο 90' από βαθιά μπαλιά του Καζέλη, ο Παππάς, με ωραίο σουτ στο "Γ" διαμόρφωσε το τελικό 3-3.
Διαιτητής: Προβίδας (Τάκος - Μπάκας) Αιτωλοακαρνανίας.
Καραϊσκάκης (Σφήκας): Μπαλαούρας, Μήτσιος, Τσαμπάς (Θεμελής), Ευαγγέλου, Παππάς, Κασίμης (Γιαννούλης), Παπαδόπουλος, Αρτέμης, Καζέλης, Ζοτάι, Τσίρκας (Πάστρας).
ΠΑΣ Γιάννινα: Καραμάνης, Λάκκας, Πόγιας, Ζήκος (Μερτύρης), Ντόντης, Μπέλλος, Κουλούρης (Μερτζάνι), Μπούμπας, Μίνα, Μαχαίρας, Καζαντσίδης (Παπουτσής).K17

Κ17: ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης 1-2

Δεν μπόρεσε ο ΠΑΣ να πάρει τη νίκη από τον Άρη γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα αποχαιρετώντας έτσι τις όποιες ελπίδες είχε για να διεκδικήσει την είσοδο του στα play-off.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης επικράτησε κατά κράτος του ΠΑΣ σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου δείχνοντας ότι ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο το παιχνίδι.
Από την πλευρά του ο ΠΑΣ είχε παίκτες νωθρούς που δεν έβαζαν το πόδι τους στη φωτιά.
Μόλις στο 3’ο Χατζηιωάννου βρέθηκε απέναντι από τον Λαδιά όμως σούταρε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό (4’) ο Άρης άνοιξε το σκορ με τον Τσαπακίδη.
Ο ΠΑΣ είχε ένα σουτ του Κύρκου στο 7’ που κατέληξε στην αγκαλιά του Σταμπουλίδη.
Σουτ του Μανεσίδη στο 20’ απέκρουσε τη μπάλα ο Λαδιάς.
Στο 26’ ο Άρης διπλασίασε τα τέρματα του με τον Μανεσίδη ο οποίος έπαιξε το 1-2 με τον Παπαϊωάννου και με σουτ έκανε το 0-2.
Στο δεύτερο μέρος παρότι ο ΠΑΣ μείωσε γρήγορα το σκορ δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλύτερο
Στο 47’ σουτ του Τσαπακίδη απέκρουσε τη μπάλα ο Λαδιάς.
Ο ΠΑΣ στο 60’ κέρδισε πέναλτι σε χέρι αμυντικού το εκτέλεσε ο Δημητρέλλος απέκρουσε αρχικά ο Σταμπουλίδης η μπάλα έφτασε εκ νέου στο Δημητρέλλο που την έστειλε στα δίχτυα μειώνοντας σε 1-2.
Σουτ του Φερεντίνου στο 78’από καλή θέση η μπάλα βρήκε κόντρα σε αμυντικό.
Σουτ του Μανεσίδη στο 91’απέκρουσε ο Λαδιάς η μπάλα έφτασε στον Τσαπακίδη που έκανε νέο σουτ ο Τσιούτσιος έδιωξε τη μπάλα επάνω στη γραμμή.
Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Σπυρογιώτης-Λιόντος).
ΠΑΣ Γιάννινα: Λαδιάς, Σκουτελιάς (86’ Ζιώγας), Περβανάς, Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς, Λάμα, Μπούμπας (31’ Τσέλιος), Δημητρέλλος, Κύρκος (46’ Ντούκας), Φερντίνος (88’Λεοντίδης).
Άρης: Σταμπουλίδης, Ίννος, Χρυσόπουλος, Μπάρκας, Βολανάκης, Σάλιαρης, Μανεσίδης, Παπαιωάννου, Σγουρός, Τσαπακίδης, Χατζηιωάννου (70’ Γραμματικόπουλος).

K15

Κ15: ΠΑΣ - Άρης 3-0

Η Κ15 πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση και επικράτησε με 3-0 του Άρη ανεβαίνοντας έτσι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Χάρμα οφθαλμών οι νεαροί παίκτες του Μιχάλη Μπόλου έκαναν «σμπαράλια» την άμυνα των φιλοξενούμενων και έφτασαν σε μια εύκολη και δίκαιη νίκη.
Ο ΠΑΣ άνοιξε το σκορ σε 23’με κεφαλιά του Σάλο, ενώ διπλασίασε τα τέρματα του στο 35’ όταν ο Νίττας με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες όταν οι δυο ομάδες κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια μετά το τέλος του πρώτου μέρους ο Τσομπανίδης χτύπησε παίκτη του ΠΑΣ δείγμα και του εκνευρισμού που επικρατούσε στο στρατόπεδο του Άρη με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα.
Το τελικό 3-0 έγινε στο 65’με τον Κύργιο να εκτελεί φάουλ και ο Τζιφάκης με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.
Διαιτησία: Τζόβας (Γκέλης-Τσίτος).
ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου (75’ Τζουβάρας), Κουτσός, Τζιφάκης, Καπατσέλης, Καγκιούζης (75’ Μακρής), Χρήστου, Κύργιος (70’ Θαυμαστός), Τσαργκοβίστας (61’ Σκαργιώτης), Νίττας (75’ Μουσιωτίτσας), Σάλο.
Άρης: Γεωργιάδης, Σούρλας (63’Αλεξίου), Σεβαστίδης, Κασακότιας (53’ Χουσείνογλου), Τσομπανίδης, Καλτσάς, Μωυσίδης, Τάνουλας, Αμπεριάδης (53’ Κόκλης), Παλούκης, Μακρής (68’Καλατζής).