Λύνονται τα «χέρια» Γιαννίκη για την ενδεκάδα του ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS PROPONHSH 30 1 20

Ευχάριστα νέα και καλές ειδήσεις έβγαλε η χτεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα που συνεχίζει την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο (02/02, 2:45 μ.μ.) αγώνα με τα Χανιά στο «Ζωσιμάδες» και αυτά αφορούν τους Σιόντη και Κάστρο.

Τα δύο βασικά κεντρικά χαφ του ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και προστέθηκαν δύο σημαντικές λύσεις στη φαρέτρα του Αργύρη Γιαννίκη ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης. Υπενθυμίζεται ότι Σιόντης και Κάστρο υπέστησαν τράβηγμα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Το μοναδικό ερωτηματικό που υπάρχει πλέον για τους δύο είναι ο βαθμός ετοιμότητάς τους καθώς έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις. Πλέον όμως οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους, αν και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις δύο τελευταίες προπονήσεις, σήμερα Παρασκευή και αύριο Σάββατο. 
Στη χτεσινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο ΠΕΑΚΙ επανεμφανίστηκαν και οι Νικολιάς και Οικονομόπουλος, οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Ζιούλης που θα επιστρέψει σταδιακά σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Το χτεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, ασκήσεις αντεπίθεσης σε περιορισμένους χώρους, ενώ στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε και εσωτερικό δίτερμα, με τον Αργύργη  Γιαννίκη να καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα με τους Χανιώτες.

H media day του Γιαννίκη
Πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, ο κόουτς Αργύρης Γιαννίκης θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ για το κυριακάτικο παιχνίδι, αλλά και συνολικά την πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα της Super League 2. Μετά τις δηλώσεις του Γιαννίκη θα ακολουθήσει στις 12:00 η προπόνηση της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.

Γενική είσοδος 10 ευρώ
Σε κυκλοφορία τέθηκαν χτες τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με τα Χανιά, με την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα να ορίζει σε ένα ακόμα παιχνίδι γενική είσοδο 10 ευρώ. Εξαιρούνται φυσικά τα παιδικά εισιτήρια που έχουν τιμή 5 ευρώ σε όλες τις θύρες, αλλά και η θύρα 3 VIP που έχει τιμή εισιτηρίου στα 15 ευρώ. Σήμερα Παρασκευή η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα γραφεία τα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ από τις 10:00 έως τις 17:00 ενώ την Κυριακή ανήμερα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια έξω από το «Ζωσιμάδες» από τις 11:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 14:45.