Γιάννενα WFC - Eλπίδες Καρδίτσας 1-3

on .

GIANNENAWFC

• Έναρξη δευτέρου γύρου στην Α Εθνική γυναικών και τα Γιάννενα WFC ηττήθηκαν από τις Ελπίδες Καρδίτσας με 1-3, στο ντέρμπι των δύο ουραγών της βαθμολογίας και πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για την γιαννιώτικη ομάδα.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τις γηπεδούχες, καθώς μέσα σε διάστημα δέκα λεπτών οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να ''κλειδώσουν'' την νίκη, πετυχαίνοντας τρία τέρματα.
Συγκεκριμένα, οι Ελπίδες μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας την υπεροχή, και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 19΄ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι της Σίμου, σε ανατροπή της Μάρκου από την Νικοπούλου, για το 0-1.
Ενώ, αμέσως μετά ήρθε και το δεύτερο τέρμα για την Καρδίτσα, έπειτα από φάση διαρκείας στα καρέ της Συμεωνίδη, με την Παπαδοπούλου εν τέλει να σπρώχνει από κοντά, την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.
Οι φιλοξενούμενες, δεν σταμάτησαν εκεί και στο 28΄ πέτυχαν και τρίτο τέρμα, όταν η Αναστασίου έβγαλε ωραία μπαλιά και η Παπαδοπούλου με τακουνάκι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα, γράφοντας παράλληλα και το 0-3. Στο 41΄ από μια φάση αντίγραφο, η Νικοπούλου στόχευσε το οριζόντιο δοκάρι, έπειτα από χτύπημα φάουλ της Ζαχαράτου, παραμένοντας έτσι το 0-3, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.
Στην επανάληψη, τα Γιάννενα μπήκαν πιο δυνατά, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες, στο 55΄με  το σουτ της Ράπτη από τα όρια της περιοχής, το οποίο κατέληξε λίγο πιο πάνω από τα δοκάρια,
Και στο 58΄ από την εκτέλεση φάουλ της Καραγιαννίδου, η Νικοπούλου από κοντά, δεν μπόρεσε να νικήσει την Κιούρτση.
Το γκολ της τιμής, πέτυχε στο 71΄ η Καραγιαννίδου με προβολή, έπειτα από την εκτέλεση φάουλ της Ζαχαράτου από το κέντρο.
Διαιτησία: Κωστούλας (Μάνος-Νούσιας)
Γιάννενα WFC (Γιώργος Σπυριδωνίδης): Συμεωνίδη, Ζαχαράτου, Καραγιαννίδου, Γιωτίτσα, Ράπτη, Τσιούρη, Νικολάου, Αρσένη (83΄Ντόβα), Νικοπούλου, Νικολαΐδου, Κούκα (21΄ λ. τρ. Ντόκου).
Ελπίδες Καρδίτσας (Δημήτρης Κουτσονάσιος): Κιούρτση, Σίμου, Μάρκου (90΄ Ζάχου), Αβντόλλι, Αναγνωστοπούλου, Δημοπούλου, Επανωμίτη, Αναστασίου, Μπάσκα, Καπαρέλη, Παπαδοπούλου.
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΙΩΛΟΥ