Με αλλαγές στην ενδεκάδα θα αγωνιστεί ο ΠΑΣ την Κυριακή

on .

PAS PROPONHSH 5 2 20

• Στις προπονήσεις επέστρεψαν χτες το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Τρίτης που τους έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης και ξεκίνησε η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής για την 16η αγωνιστική της Super League 2. 
Το χτεσινό πρόγραμμα στο ΠΕΑΚΙ περιελάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης και ενδυνάμωσης ενώ στη συνέχεια έγιναν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ασκήσεις επιθετικής τακτικής.
Για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πόντου, την ιστορική ομάδα της Καλαμαριάς που είναι ουραγός της βαθμολογίας, o Αργύρης Γιαννίκης δεν υπολογίζει τους Λιάσο και Αποστολόπουλο. Οι δύο παίκτες συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν σε αυτό το παιχνίδι την ποινή της μίας αγωνιστικής. Τέσσερις κίτρινες συμπλήρωσε και ο Καρτάλης, αλλά δεν δηλώθηκε στο ματς με την Καλαμαριά. 
Επομένως ο Γιαννίκης ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αποστολόπουλου στο δεξί άκρο της άμυνας, ο οποίος πιθανότατα θα είναι ο Οικονομόπουλος και ένα παίκτη για κεντρικό χαφ στο δίδυμο με τον Σιόντη.
Η προετοιμασία του ΠΑΣ θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής.

Διαιτητής ο Μελτζανίδης
Ο Γιώργιος Μελτζανίδης από την Ημαθία ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Απόλλωνα Πόντου που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής. Βοηθοί του Μελτζανίδη θα είναι οι Κωνσταντίνος Γιάντσης και Αθανάσιος Παπαδάκης από την Ημαθία, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Αλέξανδρος Μέγας από την Πιερία.