Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΣ

on .

PAS PROPONHSH 6 2 2020

• Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της κυριακάτικης (09/02, 3:00 μ.μ.) αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής για την 16η αγωνιστική της Super League 2.
Μετά το σοκ της ισοπαλίας με τα Χανιά οι Γιαννιώτες έχουν μονόδρομο τη νίκη κόντρα στον ουραγό Απόλλωνα Πόντου που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η προετοιμασία της γιαννιώτικης ομάδας κυλάει ομαλά χωρίς περαιτέρω προβλήματα, πέρα από τα ήδη γνωστά.  Παρά ταύτα ο ΠΑΣ πρέπει να εμφανιστεί σοβαρός στο γήπεδο της Χαλκιδικής και να συνδυάσει τη νίκη του με μια καλή εμφάνιση κι όχι να κάνει αγγαρεία.
Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λιάσου και Αποστολόπουλου που θα εκτίσουν κόντρα στην ομάδα της Καλαμαριάς ποινή 1 αγωνιστικής για τη συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών. Κάρτες συμπλήρωσαν και οι Καρτάλης και Λώλης. Ο Καρτάλης θα εκτίσει στο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Δράμας για την 19η αγωνιστική, ενώ για τον Λώλη δεν έχει αποφασίσει ακόμα το τεχνικό επιτελείο σε ποιο ματς θα απουσιάσει. 
Για το ματς κόντρα στην Καλαμαριά αμφίβολος είναι ο Γιαννίκογλου που έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού, ενώ εκτός θα είναι και οι Σεργκελασβίλι και Γροσδάνης. Το χτεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις αντοχής, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και επιθετικής ανάπτυξης και στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε και οικογενειακό διπλό. 
Η επόμενη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής και θα είναι η προτελευταία πριν το κυριακάτικο παιχνίδι. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για Μάντζιο
Ο θάνατος του πρώην προέδρου της ΕΠΣΗΠ Βασίλη Μάντζιου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών άγγιξε και την οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο εκλιπών υπήρξε και ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ τη δεκαετία του '60 πέρα από αθλητικός παράγοντας ως πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ, αλλά και αυτοδιοικητικός παράγοντας στο Δήμο Ιωαννιτών.