Την πέμπτη συνεχόμενη ήττα του γνώρισε ο ΠΑΣ 69-55 από την Δάφνη Αγ. Δημητρίου

on .

PAS GIANNINA WBC

• Ούτε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Δημητρίου δεν κατάφερε να «σπάσει» το αρνητικό σερί η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα γνωρίζοντας την ήττα με 69-55 από την Δάφνη Αγίου Δημητρίου. 
 Οι παίκτριες του Γιώργου Σιαμέτη παρόλο που ξεκίνησαν αρκετά καλά το ματς και είχαν επαφή στο σκορ, με ένα επιμέρους 11-0 οι γηπεδούχες έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο προηγούμενες με διψήφια διαφορά (21-9). 
Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο με την ομάδα της Δάφνης να βρίσκει εύκολα τον δρόμο προς το καλάθι του ΠΑΣ την ίδια στιγμή που οι Γιαννιώτισσες ήταν απελπιστικά άστοχες. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα του Αγίου Δημητρίου μπροστά στο σκορ με 14 πόντους διαφορά (42-28). 
Η διψήφια διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων διατηρήθηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο με τις γηπεδούχες μάλιστα να την ανεβάζουν στους 20 πόντους με το τέλος του δεκαλέπτου και τις φιλοξενούμενες εγκλωβισμένες στην πολύ καλή άμυνα της Δάφνης. 
Ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπάθησε να αντιδράσει στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο όμως η διαφορά ήδη ήταν αρκετά μεγάλη και η ήττα ήρθε αναπόφευκτα. Η ομάδα του Γιώργου Σιαμέτη έπαιξε καλή άμυνα στα πρώτα έξι λεπτά του τελευταίου δεκαλέπτου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μειώσει σε 63-50 στο 36΄. Όμως η Τσέρι με δύο τρίποντα εξανέμισε τις ελπίδες του ΠΑΣ να επιστρέψει στη διεκδίκηση της νίκης. 
Τα δεκάλεπτα: 21-9, 42-28, 61-41, 69-55
Διαιτητές: Αναστόπουλος-Κωνσταντινίδου-Τσιμπούρης
Δάφνη Αγίου Δημητρίου (Μπουμπούς): Κόουλινγκ 18(2), Μαγκλάρα, Γρηγορίου 2, Τσέρι 16(3), Κοντογεώργου 8, Γκριντζά 9(1), Λανγκ 16
ΠΑΣ Γιάννινα (Σιαμέτης): Μοντγκόμερι 13, Πάφη, Κατσαμούρη, Μπουκουβάλα, Ξανθοπούλου, Τζήμου 3(1), Καλχούν 16(3), Χρηστάκη, Ντάλα, Τακ 23.