ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

on .

K19

Κ19: Δεν έγινε το παιχνίδι διότι δεν προσήλθε ο γιατρός!!!

Και όμως εν έτει 2020 δεν έγινε παιχνίδι διότι δεν προσήλθε ο γιατρός αγώνα!!!
Τραγελαφικές καταστάσεις έζησε σήμερα η αποστολή της Κ19 στην Καλαμαριά όπου κανονικά θα γινόταν το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου. Ωστόσο αυτό δεν μπόρεσε να διεξαχθεί διότι η γηπεδούχους ομάδα δεν μερίμνησε να υπάρχει στο γήπεδο γιατρός και έτσι ο διαιτητής αφού περίμενε ένα εύλογο χρονικό διάστημα και αφού είδε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει ο γιατρός έκλεισε το Φ.Α. με την Πειθαρχική Επιτροπή να είναι τώρα αυτή που θα αποφασίσει για την τύχη του αγώνα.

* * * 

K17

Κ17: Ξάνθη - ΠΑΣ 2-1

Παρά την καλή απόδοση η Κ17 δεν απέφυγε την ήττα με 2-1 στην Ξάνθη.
Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ στο 21′ με τον Αραμπατζή και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Ιωσηφίδη στο 73΄. 
Ο ΠΑΣ κατάφερε να μειώσει στο 89’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φερεντίνου, ενώ διαμαρτυρήθηκε για τον μη καταλογισμό ενός ακόμη πέναλτι.
Ξάνθη: Κοτσάκης, Μακρίδης, Χασάνογλου (85′ Κουτσός), Αδαμίδης, Ζιπίδης (85′ Μετετζίδης), Αναστασιάδης, Ζιάκας (70′ Καραμήτρος), Αλή (70′ Παροτσίδης), Ιγνατιάδης, Αραμπατζής, Καρατλίδης (61′ Ιωσηφίδης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Δασκαλάκης, Λάκκας, Περβανάς, Τσιούτσιος, Σταύρου, Παππάς, Μπούμπας (86’ Σκαργιώτης), Φερεντίνος, Κύρκος (86’ Σιώζιος), Καφενζής (76’ Γκρέστας).

* * * 

K15

Κ15: Ξάνθη - ΠΑΣ 3-0

Δεν τα κατάφερε η Κ15 να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα γνωρίζοντας την ήττα 3-0.
Παρότι ο ΠΑΣ είχε την εδαφική υπεροχή με την κατοχή της μπάλας να είναι στα πόδια του ωστόσο έχασε στο 10’ την ευκαιρία με τον Σάλο με την κεφαλιά να φεύγει λίγο άουτ.
Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους επίθεση κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 14’ με τον Γιαρμαντζίδη.
Ο ΠΑΣ στάθηκε άτυχος στο 26’ αφού ο Καπατσέλης με αυτογκόλ έκανε το 2-0 για την Ξάνθη, ενώ στο 49’ ο Τσελεμπάκης έστειλε για τρίτη φορά τη μπάλα στα δίχτυα του Μάντζιου. Οι Γιαννιώτες έχασαν ευκαιρίες με τους Τσαργκοβίστα, Σκαργιώτη και Σάλο αλλά δεν μπόρεσαν να μειώσουν το σκορ.
Ξάνθη: Ταξίδης, Θωμάι, Γκουτάκης (70′ Τσολάρι), Ζαχαρής, Γιαρμαντζίδης, Τουλουμενίδης, Τσελεμπάκης, Μπογιατζόπουλος, Πιστικός (73′ Ματζαρίδης), Βαρσάμης (70′ Γουναρίδης), Νικολαΐδης (73′ Τσολακίδης).
ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου, Τζουβάρας, Καπατσέλης, Μακρής, Καγκιούζης (46’ Μουσιωτίτσας, 48’ λ.τρ. Θαυμαστός), Χρήστου, Κυργιος (41’ Τσαργκοβίστας), Σάλο, Νίττας (73’ Χάιδας), Σκαργιώτης.