Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

on .

PAS GIANNINA 17 2 20

• Σε έναν πολύ όμορφο και ζεστό χώρο στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου «Αλέα» και μέσα σε γιορτινό και πανηγυρικό κλίμα μετά το θρίαμβο στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα έκοψε χτες το μεσημέρι την πρωτοχρονιάτικη πίτα.
Εκεί ήταν όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΣ το ανδρικό τμήμα, τα τμήματα υποδομών (Κ19, Κ17, Κ16 και Κ15), τα προπονητικά τιμ όλων των ομάδων οι γενικοί αρχηγοί, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Ντάσιος και το υπαλληλικό προσωπικό. Ωστόσο έλειπε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης για ευχάριστο λόγο μιας και η σύζυγος του γιού του Παναγιώτη περιμένει το πρώτο τους εγγόνι.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Παντελής Κολόκας και ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚΙ και περιφερειακός σύμβουλος Χάρης Λαζάνης, από την ΕΠΣΗΠ οι  Παναγιώτης Δαβής και Κώστας Λιανός , η πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου του Δήμου Ιωαννιτών Ελένη Ακονίδου, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Οικονόμου και από τους βετεράνους ποδοσφαιριστές ο Αιμίλιος Νέος και από το σύνδεσμο προπονητών ο Δημήτρης  Κλείτσας.
Την εκδήλωση προλόγισε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Κώστας Πεδιαδιτάκης ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε ότι καλύτερο για τη συνέχεια στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μετά και τη μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης.
Ακολούθως τον λόγο πήρε ο τεχνικό διευθυντής Γιώργος Ντάσιος και στην ομιλία του, αφού αρχικά μετέφερε τις ευχές του προέδρου Γιώργου Χριστοβασίλη, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και όπως είπε αυτό το ξέρουν καλά οι επαγγελματίες, ενώ στους παίκτες των τμημάτων υποδομής είπε να παίρνουν παραδείγματα από τους μεγάλους και να έχουν τα μυαλά τους μέσα στο κεφάλι.
Την πίτα έκοψαν οι τρεις αρχηγοί της ομάδας Αποστόλης Σκόνδρας, Μιχάλης Μπουκουβάλας και Αλέξανδρος Νικολιάς. Τυχεροί ήταν από τους ποδοσφαιριστές ο Λευτέρης Χουτεσιώτης ενώ το δεύτερο φλουρί έπεσε στον Ηλία Μύταρη υπάλληλο στα γραφεία της ΠΑΕ. Το φλουρί της πίτας για τους καλεσμένους βρήκε η πρόεδρος του Πνευματικού κέντρου Ελένη Ακονίδου, ενώ στα τμήματα υποδομών τα φλουριά πέτυχαν οι Γιάννης Βουκουβάλας (Κ19), Φάνης Τσιούτσιος (Κ17) και Κωνσταντίνος Καπατσέλης (Κ15).