Ντέρμπι από τα παλιά στην Κατσικά για το Κύπελλο

on .

KYPELLO

• Με δυο σημερινά παιχνίδια ανοίγει η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΗΠ.
Τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού της πόλης μας στρέφονται στην Κατσικά όπου η Θύελλα θα αντιμετωπίσει την Ανατολή (3.30 μ.μ) με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση. 
Η ομάδα του Πέτρου Κοντοδήμα οδηγεί την κούρσα στην Α’ Ερασιτεχνική αλλά έχει και φιλοδοξίες στο θεσμό του Κυπέλλου. 
Απέναντί της μια ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και διεκδικεί την παραμονή αλλά έχει μπροστά της και την πρόκληση του Κυπέλλου, το οποίο είχε κατακτήσει πριν τέσσερα χρόνια.
Η Κατσικά για να φτάσει στους «8» απέκλεισε την Πλατανιά (3-0), τα Πράμαντα (5-0) και την Πίνδο Κόνιτσας (0-1), ενώ η Ανατολή που είχε περάσει στον β’ γύρο χωρίς αγώνα απέκλεισε την Κόντσικα (0-5) και τον Πωγωνάτο (0-4).
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης με βοηθούς τους Λάμπρο Διαμάντη και Δονάτο Παπαδημητρίου.
Στην άλλη σημερινή αναμέτρηση οι Χουλιαράδες με το Μέτσοβο μετά το ισόπαλο μεταξύ τους παιχνίδι πρωταθλήματος, θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για το Κύπελλο (5.30 μ.μ) στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ. 
Τον αγώνα θα διευθύνει ο Γεώργιος Τάσης με βοηθούς τους Θεόφιλο Μωυσιάδη και Αθανάσιο Θανασιά. Οι Χουλιαράδες για να φτάσουν στα προημιτελικά απέκλεισαν τους Αμπελόκηπους (2-3), το Νεοχωρόπουλο (3-0) και το Κάστρο (0-4). 
Το Μέτσοβο άφησε εκτός θεσμού τα Σερβιανά (7-1), τους Ραφταναίους (5-1) και το Ασβεστοχώρι (4-0).
Τα υπόλοιπα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθούν την επόμενη Τετάρτη 26/2 μεταξύ του Αγροτικού Καστρίτσας και του  Αγροτικού Αστέρα Άνω Καλαμά, όπως και του Αετού Νήσου με τη Θύελλα Ελεούσας.