Θα πάρει… φωτιά η άσφαλτος στο 16ο Motor Festival Ιωαννίνων

on .

RALI

•  Το 16ο Motor Festival «Be Brave to Be Free», που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό μηχανοκίνητο τριήμερο υπερθέαμα από αύριο, Παρασκευή στις 4 μ.μ. οπότε και θα ανοίξουν οι πύλες του, μέχρι και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου το βράδυ (το Σαββατοκύριακο το θέαμα θα είναι ασταμάτητο από τις 11 το πρωί ώς τις 9 το βράδυ)! 
Ένα τριήμερο που θα τα έχει στην κυριολεξία όλα! Οι επαγγελματίες οδηγοί του φεστιβάλ έρχονται στα Γιάννενα από Αμερική, Ευρώπη αλλά και απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στο κόκκινο και υπόσχονται μαγικά Drift Show, Moto & Auto Drag Show, 4×4 Show, Τruck Show, Enduro Cross και Motocross Show, Stunt & extreme Stunt show, τα οποία θα εξελίσσονται διαρκώς τόσο στην Off Road (χωμάτινη) όσο και στην On Road (ασφάλτινη) αρένα που έχει δημιουργηθεί στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. 
Εκεί θα βρίσκεται και το πιο ιστορικό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, ο… μυθικός «Γύρος του θανάτου», κι όλα τα παραπάνω την ώρα που θα εξελίσσονται παράλληλα τα μοναδικά Fire, Dance & Air Show από τις επαγγελματίες χορεύτριες της διοργάνωσης τόσο στον χώρο της αρένας όσο και σε εκείνο της μεγάλης μηχανοκίνητης Έκθεσης της διοργάνωσης.  Το 16ο Motor Festival συνθέτει ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό θεαμάτων των 2 και 4 τροχών, ενώ υπόσχεται πολλές ακόμη εκπλήξεις, αλλά και δώρα για τους θεατές.