Ασκήσεις τακτικής στον ΠΑΣ στη χθεσινή προπόνηση

on .

PAS PROPONHSH 20 2 20

• Χορτάρι «πάτησαν» χθες για πρώτη φορά μετά την μεγάλη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, επιστρέφοντας στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Αργύρης Γιαννίκης, επιβραβεύοντας τους τόσο για την καλή εμφάνιση αλλά και την ευρεία νίκη επί του Απόλλωνα, όσο και γιατί ο Νεοχωρίτης τεχνικός ήθελε οι παίκτες του να πάρουν μερικές «ανάσες» ενόψει και της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος. 
Η χθεσινή προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη των βοηθών του Αργύρη Γιαννίκη αφού ο ίδιος θα επέστρεφε αργά χθες το βράδυ από την Γερμανία. 
Έτσι λοιπόν οι Μπαδήμας, Ντουρουντός και Χριστόπουλος προπόνησαν την ομάδα στο υπερβολικά λασπωμένο γήπεδο του ΠΕΑΚΙ, ευτυχώς χωρίς απρόοπτα τραυματισμών. 
Από την προπόνηση έλειπε μόνο ο Κάστρο, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για να μην επιβαρύνει τον ελαφρύ τραυματισμό που αποκόμισε την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς επέστρεψε τόσο ο Νάουμετς, όσο και ο Γιαννίκογλου ο οποίος προπονήθηκε κανονικά μετά από αρκετές μέρες ατομικών προπονήσεων 
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές,  μετά την καθιερωμένη προθέρμανση, έκαναν ασκήσεις συναρμογής με μπάλα χωρισμένοι σε τρεις ομάδες. Οι δύο ομάδες έπαιζαν 7Χ7 σε μικρούς χώρους σκοράροντας σε 4 μικρά τερματάκια και η τρίτη ομάδα έκανε ασκήσεις αντοχής με ή χωρίς μπάλα.
Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αγώνα με τον Πλατανιά την Δευτέρα, θα ανακοινωθεί την Κυριακή το πρωί, οπότε θα αναχωρήσει και η ομάδα οδικώς για Αθήνα και από εκεί αεροπορικώς για τα Χανιά.