Αλλάζει (επιτέλους!) ο συνθετικός τάπητας του γηπέδου της ΕΠΣΗΠ!

on .

epsip

• Παρότι δεν υπάρχει από πουθενά (Δήμος - Περιφέρεια) καμία βοήθεια, στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν το θέμα όσον αφορά το Ενωσιακό γήπεδο και την αλλαγή του τάπητα.

Οι αντιδράσεις όλων των ομάδων για τον τάπητα του «Στάθης Τσανακτσής» ήταν έντονες, αφού υπήρχαν αρκετοί τραυματισμοί και ήταν κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη να γίνει αυτή η αλλαγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλαγή του τάπητα θα γίνει το φετινό καλοκαίρι και θα στοιχίσει περίπου 100.000 ευρώ, ένα κόστος αρκετά υψηλό, που οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα το αναλάβει εξ ολοκλήρου ο πρόεδρος της ΕΠΣΗΠ Κώστας Βρακάς!

Βοηθητικό γήπεδο
Δίπλα από το Ενωσιακό γήπεδο υπάρχει η έκταση η οποία προορίζονταν για ένα νέο γήπεδο, ωστόσο ναι μεν θα γίνει γήπεδο αλλά αυτό θα είναι βοηθητικό είτε για να γίνονται προπονήσεις, είτε για αγώνες των ακαδημιών.
Ήδη έχουν ξεκινήσει τα έργα και έχει στρωθεί ο χώρος, ενώ τοποθετήθηκαν οι πάσσαλοι προκειμένου να γίνει η περίφραξη. Όσον αφορά τον τάπητα που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι αυτός που θα βγει από το «Στάθης Τσανακτσής».
Βέβαια, θα περίμενε κανείς οι τοπικοί άρχοντες να ενδιαφερθούν και λίγο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό αλλά παρότι υπάρχουν τόσο στον Δήμο όσο και στην Περιφέρεια άνθρωποι που γνωρίζουν τι ανάγκες έχει το ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει από πουθενά καμία βοήθεια…