Τα νέα του ερασιτεχνικού

on .

krapsi

Με Αποστόλη Τόλη και τη νέα χρονιά το Νησί

• Την συνέχιση της συνεργασίας του με τον προπονητή Αποστόλη Τόλη ανακοίνωσε το Δ.Σ του Αετού Νήσου, ενώ παράλληλα εύχεται να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους την ερχόμενη σεζόν.
Ο Αποστόλης Τόλης βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από τις 27 Νοεμβρίου 2018 και εντός της θητείας του, η ομάδα έχει καταφέρει να φτάσει δυο φορές στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΗΠ, να βγει αλώβητη από τα μπαράζ παραμονής το 2019, ενώ ήταν 6η στη βαθμολογία της Α' Ερασιτεχνικής όταν και διακόπηκε οριστικά το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας.
Η δήλωση του Α. Τόλη: «Συνεχίζουμε για τρίτη χρονιά την συνεργασία μας με την ομάδα του Αετού Νήσου, ανεβάζοντας πλέον τους στόχους που πλέον είναι να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο πάντα με γνώμονα τις βασικές αρχές της ομάδας που είναι το οικογενειακό κλίμα και η εύρυθμη λειτουργία της».

Παραμένει ο Σιώτας στον πάγκο της Πίνδου Γεωλδάσης και Δημόπουλος στις ακαδημίες

• Ο Στέλιος Σιώτας θα είναι και την επόμενη χρονιά στην τεχνική ηγεσία της Πίνδου Κόνιτσας με τη διοίκηση να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Στην Κόνιτσα θα συνεχίσει ωστόσο και τη νέα χρόνια τόσο ως ποδοσφαιριστής όσο και ως προπονητής της ακαδημίας ο Γιώργος Γεωλδάσης, ενώ βοηθός θα είναι ο αρχηγός της Πίνδου Κώστας Δημόπουλος.
Η ανακοίνωση
«Η Διοίκηση του ΑΜΣ ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κ. Στέλιο Σιώτα, με τον προπονητή της Ακαδημίας κ Γιώργο Γεωλδάση και με βοηθό προπονητών τον κ. Κώστα Δημόπουλο.
Η άψογη συνεργασία με το προπονητικό team, τους αθλητές και την διοίκηση του συλλόγου καθώς και η επίτευξη των στόχων που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή της συνεργασίας μας, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπό τους.
Τους ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία στα καθήκοντα τους».

Στις 24 Ιουνίου η ετήσια Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΗΠ

• Την Τετάρτη 24 Ιουνίου στις 7 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Ενωσιακό γήπεδο "Στάθης Τσανακτσής", η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Έπειτα από απόφαση της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. ΗΠΕΙΡΟΥ στη συνεδρίασή της της 29/05/2020, καλούνται τα Σωματεία - Μέλη της Ε.Π.Σ.ΗΠ. στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, τη Τετάρτη 24/6/2020 και ώρα 19.00 στο Ενωσιακο γηπεδο "ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΑΝΑΚΤΣΗΣ" με θέματα:
1) Επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών
2) Εκλογή τριών γραμματέων, υπεύθυνων για την τήρηση και επικύρωση των πρακτικών της Γ.Σ. μαζί με τον Πρόεδρο, σύμφωνα με το άρθρο 31 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ.ΗΠ.
3) Έκθεση Διοικητικού απολογισμού
4) Έγκριση Διοικητικού απολογισμού
5) Έκθεση Οικονομικού απολογισμού
6) Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
7) Έγκριση Οικονομικού απολογισμού
8) Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2021
9) Εισδοχή Νέων Μελών
Εάν δεν υπάρξει απαρτία, τότε η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί χωρίς άλλη πρόσκληση την ίδια ημερομηνία Τετάρτη 24/6/2020 και ώρα 20.00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης χωρίς να απαιτείται απαρτία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού.
Παρακαλούνται όπως οι εκπρόσωποι των Σωματείων προσέλθουν στα γραφεία της Ενώσεως για να παραλάβουν την Πρόσκληση της Γενικής Συνέλευσης καθώς και το Πρακτικό εξουσιοδότησης των Διοικητικών τους Συμβουλίων, το οποίο αφού συμπληρώσουν, το προσκομίσουν στην Ένωση μέχρι την Παρασκευή 19/6/2020 για τη νομιμοποίηση των αντιπροσώπων τους στην Γενική Συνέλευση.
Έμειναν στην Κράψη Σταμούλης,Σταυρόπουλος και Καράσας

• Μετά την παραμονή του Βασίλη Σιαφάκα η διοίκηση της Κράψης σε συνεννόηση με τον προπονητή άρχισε να κινείται προκειμένου να παραμείνουν στην ομάδα οι παίκτες από το περσινό ρόστερ.
Είναι γεγονός πώς κάθε ομάδα τη θερινή μεταγραφική περίοδο ξεκινάει τις μεταγραφές της από τερματοφύλακα, επιτελικό μέσο και σέντερ φορ, ωστόσο η Κράψη στα 2/3 αυτού του τρίπτυχου δεν θα χρειαστεί να κάνει κάποια μεταγραφή μιας και στην ομάδα θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο ο τερματοφύλακας Χρήστος Σταυρόπουλος όσο και ο επιτελικός μέσος και αρχηγός της ομάδας Κώστας Σταμούλης.
Δυο παίκτες που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα και είναι 'εργαλεία' για κάθε προπονητή.
Ο τρίτος ποδοσφαιριστής που μένει στην Κράψη είναι ο 19χρονος αμυντικός Σταύρος Καράσας,ο οποίος έδειξε τα διαπιστευτήρια του και κέρδισε την εμπιστοσύνη του Β. Σιαφάκα.

Συζητήσεις για έδρα στην Κρανούλα

• Η Διοίκηση της ομάδας προσανατολίζεται να αλλάξει φέτος την έδρα της και από το γήπεδο της Λιμνοπούλας να μετακομίσει στο γήπεδο της Κρανούλας.
Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις από τον πρόεδρο της Κράψης Γιάννη Πασιά με την Τοπική Κοινότητα της Κρανούλας και εντός των ημερών θα υπάρχουν εξελίξεις πάνω σε αυτό το θέμα είτε θετικές, είτε αρνητικές.
Πάντως γεγονός είναι ότι ο κ. Πασιάς έχει φέτος στο μυαλό του να κάνει κάτι καλό για την ομάδα και κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις.

Παρελθόν ο Καραφέρης από την Αμφιθέα

• Την αποχώρησή του για προσωπικούς λόγους από τον πάγκο της Αμφιθέας είχε γνωστοποιήσει ο προπονητής Γιάννης Καραφέρης.
Σε ανακοίνωσή του είχε ευχαριστήσει τους παίχτες για την άριστη συνεργασία που είχαν, όπως αποδείχθηκε και με την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
«Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον Χάρη Λιούρη που ήταν ο άνθρωπος που πίστεψε σε μένα και με έφερε στην ομάδα και η παρουσία του τιμά την αθλητική και πολιτική υπόσταση στην περιοχή μας. Παραμένω πιστός φίλος και συνοδοιπόρος στην πορεία της ομάδας του Αστέρα Αμφιθέας» είχε αναφέρει ο κ. Καραφέρης.
Πάντως ο ίδιος βρήκε άμεσα ομάδα, καθώς συμφώνησε με τον ΠΑΣ Πηγών Λούρου, ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά στην Α’ Ερασιτεχνική.

Με Κώστα Ναθαναήλ στην Α' το Σταυράκι

• Ο Κωνσταντίνος Ναθαναήλ θα βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Α.Ο. Σταυρακίου και τη νέα χρονιά όπου το σωματείο επιστρέφει στην Α' κατηγορία μετά από τέσσερα χρόνια, μιας και η διοίκηση με τον νεαρό προπονητή ήρθαν σε συμφωνία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Σταυρακίου: «Το Δ.Σ. του Α.Ο.Σταυρακίου 2009 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Ναθαναήλ Κωνσταντίνο. Ο κ. Ναθαναήλ, ο οποίος είναι κάτοχος προπονητικού διπλώματος UEFA B, συμφώνησε εξ ολοκλήρου στο νέο πλάνο που έχει θέσει η διοίκηση της ομάδος για τη λειτουργία του συλλόγου και εξέφρασε τη διάθεση να προχωρήσει μαζί μας στην υλοποίησή του».
Ο τεχνικός του Σταυρακίου δήλωσε τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Η παρουσία της ομάδας στην πρώτη κατηγορία μετά από 4 χρόνια αυξάνει τις φιλοδοξίες,την προσπάθεια και τις ευθύνες μας. Εύχομαι να πραγματοποιηθεί ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς και εξωγηπεδικό πρόβλημα όπως η φετινή πανδημία»!
Αποχώρησε από την Κρύα η ψυχή της ομάδας Τάκης Δούβλης

• Το ερασιτεχνικό χάνει έναν από τους πιο δραστήριους παράγοντες που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στις δυο ομάδες Βουνοπλαγιά για 5 χρόνια (2006-2011) και Κρύα για εννιά (2011-2020 όπου πανηγύρισε και ένα πρωτάθλημα Α' κατηγορίας), στις οποίες διετέλεσε γενικός αρχηγός.
Ο λόγος για τον Τάκη Δούβλη, ο οποίος ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Κρύα και από τα κοινά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου μετά από 14 χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς.
Ο Τάκης μόνο φιλίες έκανε στο χώρο και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι αγαπητός σε όλους τους παράγοντες και ποδοσφαιριστές, έχει δώσει πολλά όλα αυτά τα χρόνια και η ηθική του ικανοποίηση ήταν αυτή η αναγνώριση που είχε από όλους.
Μεταξύ άλλων στη δήλωσή του είχε αναφέρει πώς αποχωρεί λόγω κούρασης και έλλειψης όρεξης για να συνεχίσει, ευχαρίστησε τους παράγοντες που ήταν δίπλα του, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκε, ενώ ευχήθηκε υγεία, καλή δύναμη και κουράγιο στους παράγοντες του Ερασιτεχνικού που και του χρόνου θα είναι στις ομάδες τους.
Όσον αφορά τα διοικητικά θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση στις 8 Ιουνίου 18:30, ενώ σε περίπτωση μη συγκέντρωσης, η δεύτερη θα γίνει στις 10 Ιουνίου και η τελευταία στις 14 Ιουνίου, σύμφωνα με το καταστατικό της ομάδας.

Με Κάκο συνεχίζει το Πέραμα

• Μπορεί να μην πρόλαβε λόγω του κορωνοϊού να κάνει επίσημα το ντεμπούτο του σε κάποιο επίσημο παιχνίδι στην Προοδευτική,ωστόσο ο Γιώργος Κάκος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση για να έχει τα ηνία της ομάδας και στο νέο πρωτάθλημα.
Ο Γιώργος Κάκος είχε αναλάβει την Προοδευτική στις 3 Μαρτίου, ωστόσο ακολουθούσε το παιχνίδι με την Κόντσικα το οποίο πήρε χωρίς αγώνα το Πέραμα και μετά σταμάτησε το ποδόσφαιρο λόγω της πανδημίας.
Επίσης, η διοίκηση θα συζητήσει με τους ποδοσφαιριστές για το ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα και ποιοι θα αποτελέσουν παρελθόν με τις επίσημες ανακοινώσεις να γίνονται την ερχόμενη εβδομάδα.

«Ντόμινο» ανανεώσεων στον Αγροτικό Καστρίτσας
- Με προπονητή τον Λ. Μαλισόβα τη νέα χρονιά

• Σε ρυθμούς της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου κινούνται στον Αγροτικό Καστρίτσας, μιας και οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό, εκλέγοντας από νωρίς το νέο Δ.Σ, ανακοινώνοντας νέο προπονητή και αρκετές ανανεώσεις ποδοσφαιριστών.
Στα διοικητικά, ο Βασίλης Γεωργανάς αναδείχθηκε Πρόεδρος του Δ.Σ για δεύτερη σερί χρονιά, μετά τις εκλογές που έγιναν και τις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν. Σειρά είχε το διαζύγιο κοινή συναινέσει με τον προπονητή Μανώλη Λιαπάκη, ο οποίος θήτευσε στον πάγκο της ομάδας τα τελευταία δυο χρόνια.
Νέος προπονητής ο Μαλισόβας
Η διοίκηση του Αγροτικού βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του Μ. Λιαπάκη στο πρόσωπο του προπονητή Λεωνίδα Μαλισόβα, ο οποίος έχει κάτσει στον πάγκο του Μετσόβου τέσσερις σεζόν, έκανε ένα σύντομο πέρασμα πέρυσι στη Θύελλα Ελεούσας, ενώ παλιότερα υπήρξε προπονητής στον Ατρόμητο.
Ο νέος προπονητής του Αγροτικού σε δηλώσεις του είχε ευχαριστήσει τη διοίκηση για την τιμή που του έκανε να αναλάβει την ομάδα, αναφέροντας πώς είναι μια διοίκηση που έχει κάνει βήματα προς τα εμπρός τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά με την καλυτέρευση του γηπέδου και την δημιουργία κερκίδας, ενώ τόνισε πώς επιθυμία τους αποτελεί η παραμονή στην ομάδα παικτών από το περσινό ρόστερ και κάλυψη των κενών.
Αρκετές ανανεώσεις
Αρκετοί ήταν οι παίκτες με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία η διοίκηση για να συνεχίσουν και τη νέα σεζόν να φορούν τη φανέλα του Αγροτικού. Η αρχή έγινε με τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Κώστα Θανάση και ακολούθησαν οι Δημήτρης Κύρκος, Δημήτρης Γιάκος, Σταύρος Δοβανάς, Κώστας Διαμαντόπουλος, Νίκος Σπαλιάρας, Άγγελος Ρίζος, Λάμπρος Γκούβας, Νίκος Τσεκούρας, Βασίλης Μπίζιος και Γιάννης Ναυρόζογλου.