Στην έξοδο από τον ΠΑΣ ο Γιώργος Ντάσιος!

on .

 XRISTOBASILHS NTASIOS 23 9 19

Μπορεί ο ΠΑΣ να ανακηρύχτηκε πρωταθλητής στην Super League 2 μετά την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, ωστόσο το κλίμα δεν είναι πανηγυρικό στις τάξεις της ομάδας καθώς φαίνεται ότι ο Γιώργος Ντάσιος θα αποχωρήσει από την ομάδα, μετά από 1 χρόνο στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.
Η σοφή λαϊκή ρήση αναφέρει πως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και φαίνεται πως αυτό ισχύει στην περίπτωση του Γιώργου Ντάσιου και του ΠΑΣ Γιάννινα. Χτεσινό δημοσίδευμα αθηναϊκής αθλητικής εφημερίδας κάνει λόγο για πιθανή αποχώρηση του εμβληματικού αρχηγού από την ομάδα και το πόστο του τεχνικού διευθυντή.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι Ντάσιος και Χριστοβασίλης είχαν αλλεπάλληλες συναντήσεις με παίκτες από το πρωί της Τετάρτης έως και αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Όταν έφτασε η ώρα να συζητήσουν και για τη μεταξύ τους, ο Γιώργος Χριστοβασίλης άφησε να εννοηθεί ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Μετά από μια ομολογουμένως καλή σεζόν και χωρίς προβλήματα στα αποδυτήρια, το έργο του Γιώργου Ντάσιου θεωρείται επιτυχημένο εντός της ομάδας. Η επιστροφή άλλωστε του αρχηγού της ομάδας στο πόστο του τεχνικού διευθυντή είχε γίνει αποδεκτή κι από τους φιλάθλους, οι οποίοι δείχνουν εμπιστοσύνη και σεβασμό στο πρόσωπό του.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα όμως φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του και επιθυμεί να προχωρήσει σε αλλαγές στο συγκεκριμένο πόστο με... θύμα τον Γιώργο Ντάσιο. Από πλευράς ομάδας αναφέρεται ότι δεν υπάρχει πρόθεση να αποχωρήσει ο Ντάσιος, αλλά ότι του προτάθηκε νέος αναβαθμισμένος ρόλος σε άλλο πόστο.
Αν και εφόσον αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Ντάσιος, θα πρόκειται για μεγάλο πλήγμα στο πρεστίζ της ομάδας και μια ακόμα ρήξη στις σχέσεις με τους φιλάθλους.Για το πρόσωπο του αντικαταστάτη δεν έχει γίνει ακόμα κάτι γνωστό. Ωστόσο πριν λίγο καιρό είχαν διαρρεύσει από τα ίδια ΜΜΕ και οι πληροφορίες για δύο πρόσωπα: τον Δημήτρη Νιαρχάκο και τον Άντι Λίλα.
Το αν επίκειται επιστροφή του ενός ή και των δύο θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Ο νυν γενικός αρχηγός του Άρη πάντως και πρώην τεχνικός διευθυντής του ΠΑΣ Γιάννινα έχει ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα της Θεσσαλονίκης στα play off και δεν έχει αποφασίσει ακόμα το που θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν. Πληροφορίες θέλουν να έχει ανοιχτή γραμμή και με τον Πειραιά για να αναλάβει πόστο στους "ερυθρόλευκους".
Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, όπου αναμένεται νέα επικοινωνία μεταξύ Χριστοβασίλη- Ντάσιου οπότε θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις και ίσως γίνουν και ανακοινώσεις.
Προσφυγή ο Λεβαδειακός
Όλα έδειχναν ότι το σίριαλ τoυ φετινού πρωταθλήματος της Super League 2 έφτασε στο τέλος του, όμως φαίνεται ότι υπάρχουν ακόμα... επεισόδια να διαδραματιστούν. Ο Λεβαδειακός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, καθώς σύμφωνα με τους Βοιωτούς ο τρόπος με τον οποίο έγινε η ψηφοφορία για τη διακοπή του πρωταθλήματος παραβιάζει το νόμο Αυγενάκη και ζητούν την ακύρωση της ψηφοφορίας που έγινε και της απόφασης που ελήφθη για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με την ομάδα του Κομπότη, η πρόσθετη ψηφοφορία που έγινε στο ΔΣ της Δευτέρας είναι παράνομη καθώς ο τρόπος με τον οποίο έγινε η ψηφοφορία για τη διακοπή του πρωταθλήματος παραβιάζει το νόμο Αυγενάκη και το αποτέλεσμα είναι άκυρο.
Συγκεκριμένα στον πρόσφατο νόμο Αυγενάκη αναφέρεται ότι «επιτρέπεται η τροποποίηση με άμεση ισχύ των κανονισμών αναδιάρθρωσης, οργάνωσης και διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων. Οι τροποποιήσεις γίνονται με απόφαση που λαμβάνεται με πλειοψηφία τριών τετάρτων του συνόλου των μελών του διοικητικού συμβουλίου. Δικαίωμα ψήφου έχουν 17 μέλη. Η ψηφοφορία όμως, και το αποτέλεσμα (1-1-4) προέκυψε επί των παρόντων (ψηφισάντων) καθώς απουσίασαν η Δόξα Δράμας και τα Τρίκαλα.